Translate (μεταφραση)

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ιδανικός αυτόχειρας ο ΠΑΟΚ έχασε 2-3 από τη Σάλκε και αποκλείστηκε από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ

Αυτοκτόνησε για άλλη μια φορά ο ΠΑΟΚ.
Αν και του στρώθηκε διάπλατα το σεντόνι του Τσάμπιονς Λίγκ εκείνος,
κατάφερε να το κλωτσήσει οπότε μοιραία -από δώ και πέρα- συνεχίζει στο Γιουρόπα Λίγκ.

Έτσι όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα θα μπορούσε άνετα και πεντακάθαρα να ξεπεράσει το εμπόδιο της μέτριας και με πολλά προβλήματα Σάλκε, αλλά ...δυστυχώς γι΄αυτόν δεν απέφυγε τα λάθη ούτε έδειξε το χαρακτήρα μεγάλης ομάδας όπως θα έπρεπε.

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με τέρμα που δέχτηκε στο 43΄, ξαναμπήκε στο ματς δέκα λεπτά αργότερα και είχε την ευκαιρία να τελειώσει με την υπόθεση πρόκριση λίγο αργότερα όταν οι Γερμανοί έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές.

Αντί ωστόσο να πάρει αυτός το τιμόνι και να υποχρεώσει τη Σάλκε σε ρόλο κομπάρσου έκανε ό, τι ακριβώς δεν έπρεπε δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να πανηγυρίσουν.

Εκεί που θα μπορούσε να καθαρίσει με την υπόθεση πρόκριση, αφού έχασε δύο καταπληκτικές ευκαιρίες ,μία με στον Σκοχ και μία με το Λώρενς, έδειξε αστοχία και επιπολαιότητα και μοιραία υποτάχθηκε στη μοίρα του.

Οι Γερμανοί που δεν έχουν μάθει να χαρίζονται σε κανέναν, χωρίς να βρεθούν σε ιδιαίτερα καλή μέρα, εκμεταλλεύτηκαν απλά τα ολέθρια λάθη της αμυντικής διάταξης του ΠΑΟΚ(με πρώτο υπεύθυνο τον αργοκίνητο Χακόμπο), πέτυχαν δύο γκολ και πανηγύρισαν στο τέλος την πρόκριση αλλά και την αγωνιστική τους ανάσταση.

Από τους μαυρόασπρους ξεχώρισαν ιδιαίτερα ο ορεξάτος Σκοχ(διαρκής πηγή κινδύνων για τη Σάλκε αν και δεν τροφοδοτήθηκε όσο έπρεπε) και ο μαχητικός Κατσουράνης που βοήθησε και στην άμυνα και στην επίθεση με το πανέμορφο γκολ που πέτυχε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου