Translate (μεταφραση)

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Με Βιεϊρίνια η αποστολή του ΠΑΟΚ με Λεβαδειακό- Στο γήπεδο της Τούμπας και ο Πρίγιοβιτς

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε να συμπεριλάβει τον Αντελίνο Βιερίνια στην αποστολή της αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό,
με σκοπό να τον τιμήσει για όσα πρόσφερε τη φετινή χρονιά – και όχι μόνο – στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Το όνομα του Πορτογάλου θα βρίσκεται στο ιστορικό φύλλο αγώνα, της αναμέτρησης.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ.

"90 λεπτά μακριά από το όνειρο. Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για μία βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στην ιστορία. Το αγωνιστικό τμήμα με τη σοβαρότητα και τη συνέπεια που το διακρίνει από την αρχή της σεζόν, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας (21.04, 19:00).

Το προπονητικό πρόγραμμα του Σαββάτου ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση του αγώνα κόντρα στους Βοιωτούς. Πρώτα προθέρμανση και κορόιδο και στη συνέχεια ασκήσεις και παιχνίδι με τον προπονητή, οικογενειακό δίτερμα και δουλειά στις στατικές φάσεις. Οι Πέδρο Ενρίκε , Ομάρ Ελ Καντουρί , Πόντους Βέρνμπλουμ και Αντελίνο Βιεϊρίνια συνέχισαν τα προγράμματά τους.

Ο αρχηγός μπορεί να είναι εκτός μάχης αλλά θα συμμετέχει κανονικά στην αποστολή της ομάδας με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει τους εκλεκτούς του μετά το τέλος της προπόνησης στη Νέα Μεσημβρία.

Αναλυτικά η 18άδα για την αναμέτρηση της Κυριακής: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μαλεζάς, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ζαμπά, Άκπομ, Σφιντέρσκι",

Με Πρίγιοβιτς η φιέστα τίτλου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα
Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς επιστρέφει έπειτα από 3,5 μήνες στην Τούμπα προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στην οποία αναμένεται να σφραγιστεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ έπειτα από 34 χρόνια!

Στο μεταξύ, το παρόν στο γήπεδο της Τούμπας αύριο το βράδυ στη μεγάλη γιορτή θα δώσει και ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς.
Ο «Πριγιογκόλ», ο οποίος παρά την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ στα μισά της σεζόν παραμένει πρώτος σκόρερ του «Δικεφάλου» με 9 γκολ, σύμφωνα με πληροφορίες εξασφάλισε την πολυπόθητη άδεια από την Αλ Ιτιχάντ και θα ταξιδέψει την Κυριακή για την Θεσσαλονίκη.
 Ο Σέρβος φορ θα παρακολουθήσει το ματς της Τούμπας και ακολούθως (εάν δεν θα συμβεί κάποιο απρόοπτο στο αγωνιστικό κομμάτι) θα πάρει μέρος στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Αξίζει να σημειωθεί πως την ημέρα που ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να επικυρώσει τον τίτλο, ο Πρίγιοβιτς γιορτάζει τα 29α του γενέθλια, οπότε έχει έναν επιπλέον λόγο για να χαρεί το τρίτο πρωτάθλημα της καριέρας του!



Πληροφορίες από seleo.gr και gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου