Translate (μεταφραση)

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει λαμπρή φιέστα στην κατάµεστη Τούµπα

Οι προετοιµασίες για τη φιέστα κατάκτησης και απονοµής του τίτλου στον ΠΑΟΚ είναι πυρετώδεις, µε τους φίλους του «∆ικεφάλου του Βορρά»
να εξαντλούν µέσα σε λιγότερο από δύο ώρες τα περίπου 8.000 εισιτήρια που τέθηκαν χθες το πρωί στην κυκλοφορία µέσω ∆ιαδικτύου.

Από την πλευρά της διοίκησης ολοκληρώνονται οι διεργασίες για να πραγματοποιηθεί μια γιορτή άνευ προηγουμένου, αφού τα χρήματα που θα "πέσουν" για την οργάνωσή της αγίζουν ένα αρκετά υψηλό μπάτζετ.

Στην Τούµπα δεν θα πέφτει καρφίτσα στο ιστορικό µατς της 21ης Απριλίου, στο οποίο ο ΠΑΟΚ θα σφραγίσει τον τρίτο τίτλο στην ιστορία του στην έδρα του, σε αντίθεση µε τους δύο προηγούµενους, όταν και η µαθηµατική κατάκτηση του πρωταθλήµατος είχε βρει τους «ασπρόµαυρους» εκτός Τούµπας.

Το πρώτο Το 1976 ο ΠΑΟΚ είχε σφραγίσει το πρώτο του πρωτάθληµα στις 9 Μαΐου, επικρατώντας του Ηρακλή µε 1-3 στο Καυτανζόγλειο. Η νίκη του ΠΑΟΚ σε συνδυασµό µε τη λευκή ισοπαλία της ΑΕΚ στις Σέρρες είχαν δώσει στον «∆ικέφαλο του Βορρά» τον τίτλο, µε την οµάδα να πηγαίνει εκείνο το βράδυ στην Τούµπα (που φωταγωγήθηκε) συνοδευόµενη από τους φιλάθλους, καθώς το αποτέλεσµα της αναµέτρησης της ΑΕΚ έγινε γνωστό λίγο πριν από την αναχώρηση των «ασπρόµαυρων» από το Καυτανζόγλειο. Τότε έµεναν δύο αγωνιστικές µέχρι το φινάλε, µε τον ΠΑΟΚ να χάνει στην Τούµπα από τον Ατρόµητο (1-2), παρουσία 16.134 θεατών, και να επικρατεί εκτός έδρας του Εθνικού (4-0).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου