Translate (μεταφραση)

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Σαλονικιός "έκαψε την καρδιά" της κόρης του Εμίρη του Κατάρ!

Σαν παραμύθι μοιάζει η ερωτική ιστορία ενός Έλληνα από τη Θεσσαλονίκη που όπως φαίνεται έκανε την "επένδυση της ζωής του" ...καπαρώνοντας την καρδιά της κόρης του Εμίρη του Κατάρ!  Το ειδύλλιο αφορά την πανέμορφη Φατιμά και τον νεαρό τραγουδιστή Γιάννη Κεχαγιά από τη συμπρωτεύουσα.


Το ζευγάρι πρωτογνωρίστηκε στο κοσμοπολίτικο νησί των Ανέμων.
 Η Φατιμά προσκάλεσε μάλιστα τον νεαρό για τα γενέθλιά της στο παλάτι της στο Κατάρ για να τραγουδήσει για εκείνη και τους εκλεκτούς καλεσμένους της! Ωστόσο, αν και τα συναισθήματα του νεαρού Θεσσαλονικιού ήταν αμοιβαία, δεν την ακολούθησε,σύμφωνα με δημοσίευμα της ΕSPRESO γιατί δεν αφήνει με τίποτα την Ελλάδα.

Ο Γιάννης Κεχαγιάς που ως μοντέλο έχει συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους μόδιστρους στον κόσμο, όπως ο Giorgio Armani και ο Thiery Mugler και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το τραγούδι μίλησε στο Star για τη γνωριμία του με την εξωτική καλλονή. «Είναι αρκετά όμορφη αλλά είναι περισσότερο γοητευτική σαν προσωπικότητα».
Παρόλο που εκείνη τον προσκάλεσε σε δείπνο και ήρθαν πιο κοντά όπως εξομολογείται ο ίδιος, η απόσταση είναι το μεγάλο πρόβλημα. Μάλιστα το καλοκαίρι σκέφτεται να την επισκεφθεί αφού η κόρη του Εμίρη τον κάλεσε στο παλάτι της.

Η 30χρονη Φατιμά ασχολείται με τον χώρο της μόδας, ενώ μαζί με την αγαπημένη της ξαδέρφη Νοόρ Αλ Θανί και την καλύτερή τους φίλη, τη Μονέιρα Αλ Μασάλαμ, έχει δημιουργήσει ένα από τα πρώτα περιοδικά μόδας που κυκλοφορούν στο Κατάρ.
Η πολυτελής τριμηνιαία έκδοση του περιοδικού με τίτλο «Haute Muse magazin» δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τη βρετανική του έκδοση. Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν η Φατίμα Αλ Θανί «Το περιεχόμενό του είναι σύγχρονο, μοντέρνο, συναρπαστικό, ενώ στόχος είναι να προσελκύσουμε όλο και περισσότερο αναγνωστικό κοινό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου