Translate (μεταφραση)

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

"Παστίλιες" Παυλάρα(Γκαρσία) για τον πόνο του άλλου(Γ. Δώνη)

"Παστίλιες για τον πόνο του άλλου". Ως "παστίλιες" μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα λόγια συμπαράστασης και οι σκέψεις του Πάμπλο Γκαρσία σχετικά με τον πόνο και όσα "τραβάει" τελευταία ο προπονητής του Γιώργος Δώνης, ο οποίος αποδοκιμάστηκε (όπως και οι γονείς του) από μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ.


 Στεναχωρημένος ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία για τις αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπο του Γιώργου Δώνη.
Τα υβριστικά συνθήματα, αλλά και το επεισόδιο που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό σε βάρος του προπονητή του προβλημάτισαν τον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι με τον Έλληνα κόουτς βρίσκεται εδώ και καιρό σε ανοιχτή κόντρα.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του είναι ανεπίτρεπτο να βρίζουν την μητέρα του προπονητή της ομάδας και οποιουδήποτε, γιατί η μητέρα είναι κάτι το ιερό.

 «Ο κόσμος δεν πρέπει να αντιδρά με βία», ήταν το σχόλιο του Γκαρσία όταν πληροφορήθηκε το επεισόδιο που είχε ο Δώνης μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Όπως έλεγε στο περιβάλλον του «κάθε μορφή βίας πρέπει να καταδικάζεται».

Όσο κι΄αν φαντάζει απίστευτο ο Παυλάρας(όπως τον αποκαλούν οι φανατικοί) στηρίζει(με τον τρόπο του το Δώνη έστω κι΄αν αυτός έπαψε εδώ και καιρό να τον στηρίζει.

Ο Ουρουγουανός στη συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει αναμένεται να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα, όπως φυσικά και να εξηγήσει τους λόγους που θέλει να αποχωρήσει από την Τούμπα.

Πηγή: gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου