Translate (μεταφραση)

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ο Όττο Ρεχάγκελ αναλαμβάνει προπονητής της ...μεικτής "Ελλάδας-Γερμανίας"

Τον Όττο Ρεχάγκελ «επιστρατεύει» η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, προκειμένου να αναπτερώσει το ηθικό των Ελλήνων και να συμβάλει στην αποκατάσταση των ελληνογερμανικών σχέσεων.


Την είδηση δημοσιεύει η Bild, η οποία φιλοξενεί και δηλώσεις του 74χρονου Γερμανού προπονητή.
 Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Όττο Ρεχάγκελ θα βρεθεί στη χώρα μας στα τέλη Μαρτίου και θα παραμείνει για τρεις ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμάρα.

 Στόχος του ταξιδιού, είναι «να ενθαρρύνω τους φίλους μου στην Ελλάδα», δήλωσε ο Όττο στην Bild, ο οποίος παραδέχτηκε πως το θέμα έθιξε η ίδια η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο πρόεδρος της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ, που τον παρακάλεσαν να βοηθήσει. «Ας μην ξεχνούμε ότι το 2004 κερδίσαμε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Αυτό δεν το πίστευε κανείς τότε, αλλά εμείς τα καταφέραμε. Για τον λόγο αυτόν θέλω να ενθαρρύνω τους φίλους μου στην Ελλάδα», δήλωσε ο 74χρονος προπονητής.

 Η παρουσία του Όττο Ρεχάγκελ στην Αθήνα αναμένεται να συμβάλει και στην ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού, παρατηρεί η γερμανική εφημερίδα.


Πηγή: Deutsche Welle



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου