Translate (μεταφραση)

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Ρεχάγκελ: «Η Γερμανία δεν θ' αφήσει την Ελλάδα να... πέσει»

Στην Ελλάδα έφτασε ο Ότο Ρεχάγκελ και τοποθετήθηκε άμεσα τόσο για την αιτία της παρουσίας του στη χώρα μας, όσο για τις ελληνογερμανικές σχέσεις αλλά και για την προσπάθεια της «γαλανόλευκης» να προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ.


Βέβαιος ότι η Ελλάδα θα καταφέρει να σταθεί όρθια παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, εμφανίστηκε ο Ότο Ρεχάγκελ.
 «Πέρασα εννιά υπέροχα χρόνια εδώ, μακάρι όσοι έρθουν εδώ να ζήσουν τόσο ευτυχισμένα όσο εγώ. Δεν είμαι γνώστης της πολιτικής, Ωστόσο γνωρίζω ότι έρχομαι σε μια δύσκολη περίοδο. Σ’ αυτές τις περιόδους, όλοι οι έξυπνοι άνθρωποι κάθονται σ’ ένα τραπέζι για να βρουν μια ή περισσότερες λύσεις. Να ξέρει η Ελλάδα και οι Έλληνες ότι η Γερμανία και κανείς άλλος δεν θα τους αφήσει να… πέσουν. Έρχομαι να ενθαρρύνω και να τονίσω τις ελληνογερμανικές σχέσεις», δήλωσε κατά την άφιξή του ο καθοδηγητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στην κατάκτηση του Euro 2004, που έχει δεχθεί πρόταση από την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ προκειμένου να αναλάβει επίτιμος πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα.

 Για όλα αυτά θα μιλήσει αναλυτικά την Πέμπτη, ενώ ενδιάμεσα θα παραστεί σε εκδηλώσεις στο πλαίσιο της ενθάρρυνσης των ελληνογερμανικών σχέσεων.

 Ο «Χερ Ότο» μίλησε και για την προσπάθεια της Εθνικής να προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας. «Δεν είδα το παιχνίδι με τη Βοσνία (3-1), αλλά πληροφορήθηκα τι έγινε από τον Γιάννη (Τοπαλίδη). Ελπίζω η Ελλάδα στο τέλος να πάρει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο».



www.seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου