Translate (μεταφραση)

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

To ΚΘΒΕ επιστρέφει στη Μονή Λαζαριστών

Την επανέναρξη της καλλιτεχνικής δραστηριότητάς του στη Μονή Λαζαριστών ανακοίνωσε το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ).


Το ΚΘΒΕ είχε αποχωρήσει από τη Μονή Λαζαριστών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα 300.000 ευρώ το χρόνο που απαιτούνται προκειμένου να συμμετάσχει στον φορέα.

Μάλιστα, έχει ετοιμάσει τρεις παραγωγές: - Το «Blasted» της Σάρας Κέιν στην σκηνή «Σωκράτης Καραντινός» - «Το Κύμα» του Ρον Τζόουνς και το Χοροθέατρο με την παραγωγή «Imagine – ο Τζον Λένον ονειρεύεται» στο Μικρό Θέατρο καθώς και την δράση «Κοινωνικό Θεατροπωλείο» από 29 Μαρτίου 2013 έως και την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013.

 Παράλληλα, το ΚΘΒΕ επιμένει στην αναγκαιότητα μιας σύσκεψης υπό την προεδρία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και προέδρου της Μονής Λαζαριστών, Απόστολου Τζιτζικώστα, για επαναδιαπραγμάτευση των όρων συμμετοχής των εταίρων και για μια πιο δίκαιη κατανομή.
 «Στόχος όλων μας πιστεύουμε ότι θα πρέπει να είναι η αρμονική συνεργασία των εταίρων της Μονής Λαζαριστών στην οργάνωση ενός στρατηγικού σχεδιασμού που θα αφορά στην προσέλκυση τουρισμού και στην ανάπτυξη της Μονής Λαζαριστών και της ευρύτερης περιοχής των δυτικών συνοικιών της Θεσσαλονίκης», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου