Translate (μεταφραση)

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Μακελειό στην Ηλεία. Πυροβόλησαν αλλοδαπούς, που ζήτησαν τα μεροκάματά τους. Σε 28 ανέρχονται οι τραυματίες

"Ματωμένες φράουλες".
"Μπέρδεψαν" τη δουλειά με τη δουλεία στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας όπου τρεις Έλληνες επιστάτες πυροβόλησαν και τραυμάτισαν 28 αλλοδαπούς εργάτες γιατί... τόλμησαν να ζητήσουν χρωστούμενα έξι μηνών(;;;)
Η αστυνομία αναζητά τους δράστες ενώ ο εργοδότης τους και ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου, όπου εργάζονταν οι μετανάστες συνελήφθη.

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Το αιματηρό επεισόδιο, έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, όταν περίπου 200 αλλοδαποί από το Μπαγκλαντές, διεκδίκησαν δεδουλευμένα 6 μηνών.
Τα αίματα άναψαν, με έναν από τους επιστάτες που άρχισα να πυροβολεί αδιακρίτως με κυνηγετικό όπλο.

Οι τραυματισμένοι αλλοδαποί διακομίστηκαν σε κέντρα υγείας και νοσοκομεία της περιοχής για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το Κ.Υ Βάρδας ο συνολικός αριθμός των τραυματιών ανέρχεται σε 28 άτομα, από αυτά 4 βρίσκονται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, 8 σε σοβαρή κατάσταση και τα υπόλοιπα είναι ελαφρά.


                                       

 Όπως αναφέρει το ilialive.gr κάποιοι από τους τραυματίες, ανέφεραν ότι είχαν ραντεβού στις 5 το απόγευμα με τον ιδιοκτήτη των καλλιεργειών φράουλας και συγκεντρώθηκαν εκεί 80 αλλοδαποί, οι οποίοι ζητούσαν να τους καταβληθούν δεδουλευμένα μηνών.

Οι εκπρόσωποι του ιδιοκτήτη, 4 με 5 άτομα, τους ενημέρωσαν πως δεν πρόκειται να τους πληρώσουν και μάλιστα τους ζήτησαν να επιστρέψουν στις δουλείες τους. Οι εργάτες αντέδρασαν και τότε τρία από τα άτομα που κρατούσαν όπλα αφού πυροβόλησαν πρώτα στον αέρα στη συνέχεια άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου