Translate (μεταφραση)

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Μουσικός Απρίλης στο Αλατζά Ιμαρέτ με Τζαζ,Ροκ, Κλασική και Έντεχνη Ελληνική Μουσική

Την «6η Μουσική Eβδομάδα» που θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό και συναυλιακό χώρο του Αλατζά Ιμαρέτ (Κασσάνδρου 91-93 ) από 22 έως 26 Απριλίου 2013, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, διοργανώνει


ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ωδείο Άνω Πόλης και την 3η Δημοτική Κοινότητα. Πρόκειται για μια σειρά συναυλιών των μαθητών και καθηγητών του Ωδείου Άνω Πόλης, οι οποίες κάθε φορά θα παρουσιάζουν στο φινάλε ένα ολοκληρωμένο μουσικό σύνολο.

Στόχος των μουσικών εκδηλώσεων, που έχουν γίνει θεσμός και θα φιλοξενηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ενός σημαντικού μνημείου της Θεσσαλονίκης, είναι να διευρύνουν το κοινό τους και να αναδείξουν το έργο νέων καλλιτεχνών και δημιουργών.

 Το εναλλασσόμενο ρεπερτόριο του «Μουσικού Απρίλη στο Αλατζά Ιμαρέτ» περιλαμβάνει θεματικά φινάλε με τζαζ, έντεχνη ελληνική μουσική, κλασσική μουσική, ρόκ, χορωδιακή μουσική, σύνολο σαξοφώνων, λαϊκή μουσική, κ.α.

 Ώρα έναρξης συναυλιών 19:00.
Το φινάλε της κάθε ημέρας περιλαμβάνει:
• ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.
Δευτέρα 22 Απριλίου 2013: Χορωδία και Ορχήστρα του Ωδείου με έργα του ελληνικού ρεπερτορίου , υπό την Διεύθυνση του αρχιμουσικού Π. Διαμαντή. • ΤΖΑΖ.
Τρίτη 23 Απριλίου 2013: Σύνολο κιθαριστών των μαθητών και τζαζ κουαρτέτο των καθηγητών του Ωδείου Ν. Κακαϊδή, Α. Μαυρογένη, Ά. Κυρτσόγλου, Κ. Κιουρτσή.

 • ΡΟΚ ΚΑΙ ΕΝΤΕΧΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.
 Τετάρτη 24 Απριλίου 2013: Σύνολα έντεχνης ελληνικής μουσικής και ροκ, του καθηγητή Ά. Κυρτσόγλου
• ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.
 Πέμπτη 25 Απριλίου 2013: Κλασική και έντεχνη φωνητική μουσική της τάξης της Μ.Λύκα και σύνολο μουσικής δωματίου από τους καθηγητές Μ.Λύκα, Μ. Τσιγάρα, Ν. Γιαλένιο, Α. Μαργαρίτη.

 • ΣΥΝΟΛΟ ΣΑΞΟΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.
Παρασκευή 26 Απριλίου 2013: Σύνολο σαξοφώνων υπό την Διεύθυνση του αρχιμουσικού Π. Διαμαντή και ελληνικής λαϊκής μουσικής της τάξης της Α. Κεραμιδά.

 Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2310 263703

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου