Translate (μεταφραση)

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Στο ...σκοτάδι Θεσσαλονίκη, Ημαθία και Χαλκιδική>Πότε θα γίνουν διακοπές ρεύματος;

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν την Τετάρτη περιοχές στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, το Μακροχώρι Ημαθίας, τα Μουδανιά και την Κασσάνδρα Χαλκιδικής λόγω εργασιών συντήρησης στο δίκτυο.
Αναλυτικά πότε θα γίνουν οι διακοπές:

Στη Θεσσαλονίκη :

- Από τις 8 μέχρι τις 11 το πρωί θα διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα στη Νέα Κρήνη της Καλαμαριάς και συγκεκριμένα στους καταναλωτές που βρίσκονται μεταξύ των οδών: Μοσχοπόλεως, Ολυμπιάδος, Θέτιδος, Βρυούλων κλπ.
 - Από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1.30 μ.μ. θα διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα στην Καλαμαριά πίσω από το στρατόπεδο «Νταλίπη» και συγκεκριμένα για τους καταναλωτές που βρίσκονται μεταξύ των οδών Μητροπολίτου Ιωσήφ, Τσιγγιρίδου, Βουλγαροκτόνου και Δαβάκη.

Στην Ημαθία:

 - Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 μ.μ. στους δήμους Βέροιας και Αποστόλου Παύλου θα διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα για τους καταναλωτές που βρίσκονται στο κέντρο του χωριού Μακροχώρι.
Από το βενζινάδικο του Λιλιά προς το χωριό Διαβατός.

Στη Χαλκιδική:

- Πεντάλεπτη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος (από τις 6.25΄ μέχρι τις 6.30΄ το πρωί) θα σημειωθεί σε Άγιο Μάμα, Νέα Μουδανιά, Διονυσίου (παραλία), Νέα Πλάγια, Νέα Τρίγλια (παραλία), Σωζόπολη.
 - Από τις 8.15΄μέχρι τις 10.15΄θα διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα στα χωριά Άγιος Μάμας (παραλία), Ποτίδαια (παραλία), Νέα Φώκαια, Άφυτος, Καλλιθέα, Κρυοπηγή, Πολύχρονο, Χανιώτη και Πευκοχώρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου