Translate (μεταφραση)

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Τσίπς στο θέατρο; Θα γελάσουν και τα βατράχια του Σηκουάνα

Η δήλωση ανήκει στον Γιάννη Μπέζο όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα "τσιπς που τρώνε κάποιοι την ώρα που παρακολουθούν θέατρο". Ο ίδιος και ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν οι κύριοι ομιλητές στη συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε αναφορικά με την παράσταση «Απατεώνες και τζέντλεμεν» που ανεβαίνει από τις 8 Μαϊου ,στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά αρχής γενομένης από την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε τελευταία με τον Πέτρο Φιλιππίδη.
Πολλά έχουν γραφτεί και αναπαραχθεί για τους λόγους που οδήγησαν τον γνωστό ηθοποιό να διακόψει την παράσταση «Υπηρέτης με δύο αφεντικά» στο θέατρο Μουσούρη στην Αθήνα.
Η φήμη που κάνει λόγο για τον εκνευρισμό του γνωστού ηθοποιού εξαιτίας ενός θεατή που έτρωγε πατατάκια και η φράση του «Αν έπαιζε ο Μινωτής, θα έτρωγαν τσιπς;», διαψεύστηκε από τον ίδιο, στη συνέντευξη Τύπου.
 Φανερά ενοχλημένος και εξαιτίας του γεγονότος ότι κανένας δεν τον πήρε τηλέφωνο να ρωτήσει τι ακριβώς έγινε, αλλά αναπτύχθηκε μια παραφιλολογία γιατί αυτό πουλάει, ο ίδιος δηλώνει ότι η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική. "Μία ξαφνική αδιαθεσία λόγω χρόνιου προβλήματος υγείας, με ανάγκασε να σταματήσω κι επειδή δεν ήξερα πότε θα συνέλθω, οι συντελεστές θεώρησαν σωστό να διακοπεί η παράσταση. Ήταν άδικο άλλωστε οι θεατές να περιμένουν μέχρι εγώ να συνέλθω, ενώ έχουν πληρώσει», συμπλήρωσε.
 Πάντως, αν και τονίζει ότι ουδέποτε έκανε την παραπάνω δήλωση, θεωρεί αστείο να συζητάμε αν πρέπει ή όχι να τρώνε οι θεατές κατά τη διάρκεια μιας παράστασης. Χαρακτηριστικά επισημαίνει: «Σε μεγάλα αγγλικά θέατρα, βγαίνει καρότσι με φαγητά και αλκοόλ πριν την παράσταση αλλά με την έναρξη της δεν ακούγεται τίποτα. Κι έχουν θέατρο μόλις 400 χρόνια. Εμείς με 2.500 χρόνια και ακόμα συζητάμε τα αυτονόητα».

 «Αν το πούμε αυτό έξω, πως καθόμαστε και συζητάμε για το αν θα τρώμε τσιπς στο θέατρο ή όχι, θα γελάσουν μέχρι και τα βατράχια του Σηκουάνα», συμπλήρωσε δηκτικά ο Γιάννης Μπέζος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου