Translate (μεταφραση)

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

«Θερμό» Σεπτέμβριο, εν όψει ΔΕΘ, προετοιμάζουν οι καθηγητές

Σε διεργασίες βρίσκεται αυτό το διάστημα η καθηγητική κοινότητα, προκειμένου να προετοιμάσει την αγωνιστική της απάντηση στις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις το Σεπτέμβριο
και ιδιαίτερα στις κινητοποιήσεις που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

 Σήμερα,  Πέμπτη 1 Αυγούστου, στις 19.30, στο συγκρότημα των ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ του Ευκλείδη θα γίνει συνάντηση όλων των καθηγητών –με πρωτοβουλία της επιτροπής αγώνα καθηγητών Θεσσαλονίκης- για ενημέρωση από τις επαφές με τους δικηγόρους.

Την Τρίτη 6 Αυγούστου, στις 19.30, στο συγκρότημα των ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ Σταυρούπολης θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των συλλόγων γονέων των σχολείων, με στόχο να συνυπογραφεί κοινή ανακοίνωση ενάντια στην επίθεση που δέχεται η δημόσια παιδεία και η τεχνική εκπαίδευση, καθώς και στήριξης του αγώνα των καθηγητών.

 Την Τρίτη 20 Αυγούστου προγραμματίζεται κοινή συνάντηση όλων των εκπαιδευτικών της Θεσσαλονίκης για να συζητήσουν το συνολικό αγωνιστικό προγραμματισμό του κλάδου.

Την επόμενη μέρα (21/8), θα γίνει συνάντηση των πρωτοβάθμιων σωματείων εργαζομένων που βρίσκονται στο στόχαστρο των απολύσεων (19.30 στην ΕΡΤ3) για να προετοιμαστούν οι αγώνες του Σεπτέμβρη και οι κινητοποίησης της ΔΕΘ.

 Συν τοις άλλοις οι καθηγητές δίνουν ραντεβού κάθε Τρίτη στις 11.00 στα ΕΠΑΛ Ευκλείδη, Σταυρούπολης και Καλαμαριάς ενώ σύντομα αναμένεται να αναρτηθεί στο διαδίκτυο για ηλεκτρονικές υπογραφές το συμβόλαιο τιμής, που προωθεί η Ε’ ΕΛΜΕ-Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου