Translate (μεταφραση)

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

O Στοχ προσφέρει λάμψη στον ΠΑΟΚ!

Στα τελειώματα της μεταγραφικής περιόδου ο ΠΑΟΚ έκανε τη μεγάλη έκπληξη και απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τον Σλοβάκο διεθνή ποδοσφαιριστή.
Για όσους παρακολουθούν καλά το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ο Στοχ δεν είναι άγνωστος, ενώ έγινε ακόμα πιο γνωστός πέρσι, όταν πήρε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της χρονιάς, αφήνοντας πίσω του τον Φαλκάο και τον Νεϊμάρ.

 Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ακραίο ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ και είναι ικανός να διαγράψει από τη μνήμη των οπαδών του Δικεφάλου του Βορρά, τον Αντελίνιο Βιεϊρίνια!

 Ενδεικτικά της αξίας του Στοχ είναι το γεγονός ότι πέρσι του ανανέωσε το συμβόλαιο η Φενέρμπαχτσέ, ενώ μόλις στα 23 του, έχει προλάβει να αγωνιστεί 37 φορές με την Εθνική Σλοβακίας στην οποία παίζει από 20 χρονών!
 Βέβαια εάν ήταν όλα ιδανικά, το εύλογο ερώτημα θα ήταν γιατί η τουρκική ομάδα τον έδωσε δανεικό στον ΠΑΟΚ;

Ψάχνοντας λίγο περισσότερο το θέμα, διαπιστώσαμε ότι ο Στοχ έκανε κακή εξωγηπεδική ζωή στην Κωνσταντινούπολη και ήταν αρκετές φορές που τα νυχτοπερπατήματα του, έφτασαν στα αυτιά των διοικούντων της Φενέρ.

Παρά τις συστάσεις ο Σλοβάκος δεν συμμαζεύτηκε και ο δανεισμός του στον ΠΑΟΚ αποτελεί καμπανάκι των Τούρκων στον ποδοσφαιριστή.

 Οπως και να έχει, ο Μίροσλαβ Στοχ είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει αφάνταστα τον ΠΑΟΚ, αλλά θα προσφέρει και ποιότητα στο ελληνικό πρωτάθλημα που είναι «πάμφτωχο» σε ποιοτικούς ακραίους ποδοσφαιριστές.

 Οσον αφορά στη σύγκριση που επιχειρούν πολλοί με τον συμπατριώτη του, τον Βάις του Ολυμπιακού, η απάντηση δεν είναι εύκολη καθώς και οι δύο είναι ικανότατοι ποδοσφαιριστές.
 Απλώς ο Βάις είναι πιο γρήγορος και ο Στοχ καλύτερος σκόρερ, γεγονός που ευθύνεται και για τις περισσότερες συμμετοχές που έχει στην Εθνική Σλοβακίας (37 έναντι 27).

 Πηγή: gazeta.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου