Translate (μεταφραση)

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ισοπαλία 0-0 για την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου με την Πορτογαλία

Ούτε αυτή τη φορά έχασε το αήττητο κόντρα στην Πορτογαλία η Εθνική μας(έχει να χάσει από το 1996).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα,, στο πρώτο από τα τρια φιλικά πριν από το Μουντιάλ της Βραζιλίας, απέσπασε 0-0 στη Λισαβώνα  από την αντίπαλό της ,χωρίς ωστόσο να ικανοποιήσει για το δείκτη ετοιμότητας.

Η Εθνική δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα, παρουσιάζοντας αμυντικά κενά και απρόσεκτα μαρκαρίσματα,  με αποτέλεσμα η Πορτογαλία να χάσει δύο-τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο εικοσάλεπτο. Όσο όμως περνούσαν τα λεπτά τόσο ισορροπούσε το παιχνίδι, ενώ στο 37’  ενόχλησε για πρώτη φορά τον Πορτογάλο τερματοφύλακα με σουτ του Τοροσίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο και η Εθνική, σε ένα σετ παιχνίδι που τη βολεύει, κράτησε εύκολα το μηδέν, ενώ στο 84' με μία υπέροχη προσωπική ενέργεια του Φετφατζίδη(ο οποίος έδωσε ζωντάνια με την είσοδό του στο ματς) λίγο έλειψε να κλέψει το διπλό.
Πηγή ανησυχίας αποτελεί ο τραυματισμός του Παπασταθόπουλου, που θα εξεταστεί από το ιατρικό τιμ για να διαπιστωθεί εάν είναι σοβαρός ή όχι, αν και οι πρώτες πληροφορίες είναι καθησυχαστικές.
Συμπερασματικά, η Εθνική Ελλάδας, με εξαίρεση το πρώτο εικοσάλεπτο, επιβεβαίωσε ότι η δύναμή της είναι η πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία, αλλά, επιβεβαίωσε, επίσης, την αδυναμία της στο δημιουργικό παιχνίδι - ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος που ήταν πολύ νωθρή.


Οι συνθέσεις:

Πορτογαλία: (Πάουλο Μπέντο): Εντουάρντο (46’ Μπέτο), Κόστα, Άλβες, Περέιρα, Νάνι, Βελόσο, Αλμέιδα, Γουίλιαμ, Πόστιγκα (46’ Αλμέιδα), Βαρέλα (70’ Βιεϊρίνια), Έντερ (65’ Αμορίμ)

Ελλάδα: (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς (71’ Βύντρα), Παπασταθόπουλος (40’ Μόρας), Χολέμπας, Τζιόλης (46’ Καραγκούνης), Μανιάτης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης (63’ Φετφατζίδης), Σαμαράς, Μήτρογλου (63’ Γκέκας) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου