Translate (μεταφραση)

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Στις 21:30-22:00 της Κυριακής η ασφαλής πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών

Το βάρος στο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών δίνουν η Singular Logic και το υπουργείο Εσωτερικών για αυτή την Κυριακή.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, γύρω στις 21:30 με 22:00 θα υπάρχει μια ασφαλής επίσημη πρόβλεψη, που θα δίνει σαφή εκτίμηση για το τελικό αποτέλεσμα.
 Κι αυτό γιατί κάθε δέκα δικαστικούς αντιπροσώπους που έχουν επιφορτιστεί με τη μετάδοση των αποτελεσμάτων μέσω των ειδικών μηχανημάτων προς το υπουργείο, οι έξι έχουν οδηγία να προχωρήσουν πρώτα στην καταμέτρηση των ψηφοδελτίων των Ευρωεκλογών, δύο των Δημοτικών Εκλογών και δύο των Περιφερειακών.

 Για τον ίδιο λόγο, η Singular Logic δεν θα προχωρήσει αυτή την Κυριακή σε εκτίμηση για το αποτέλεσμα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, καθώς το δείγμα θα είναι αρκετά μικρό. Όσον αφορά στους σταυρούς των Ευρωεκλογών, η αρχική καταχώρηση στο σύστημα θα γίνεται από τις έδρες των νομών και αναμένεται να ξεκινήσει το πρωί της Δευτέρας.

Η τοπική καταχώρηση, που θα είναι δείγματος 20% αναμένεται να οδηγήσει σε ασφαλή εκτίμηση για το ποιοι από τα κόμματα εκλέγονται το βράδυ της Δευτέρας.
 Όπως αναφέρουν από την Singular Logic, το ψηφοδέλτιο στο οποίο γίνεται η καταχώρηση των σταυρών έχει έκταση 18 σελίδες και κάθε χειριστής χρειάζεται περίπου 15 λεπτά για τη συμπλήρωσή του!

 Τέλος, από την Singular Logic διαβεβαιώνουν πως οι προσπάθειες από χάκερ που γίνονται κατά καιρούς δεν επηρέασαν ποτέ τη διαδικασία, καθώς δεν μπορεί να επέμβει κανείς στη μετάδοση και την καταχώρηση των αποτελεσμάτων. Επιτίθενται στο site και όχι στο αποτέλεσμα, σημειώνουν χαρακτηριστικά.







Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου