Translate (μεταφραση)

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Μετά τον Άγγελο έρχεται και ο Πάμπλο Γκαρσία(;) στον πάγκο του ΠΑΟΚ

Αν ολοκληρωθεί αυτό το σενάριο και καθίσουν δίπλα -δίπλα στον πάγκο του ΠΑΟΚ Άγγελος και Παυλάρας, τότε θα πρόκειται αναμφίβολα για το "κόλπο γκρόσο" του αιώνα.

Ήδη,οι βασικές δομές της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη έχουν τεθεί στο τραπέζι, στην πρώτη πολύωρη κυριακάτικη συνάντηση του πολύπειρου προπονητή με τον Ιβάν Σαββίδη.

Από την στιγμή που πείστηκε ο μεγαλομέτοχος να αναθέσει αυτό το δύσκολο πόστο στον Αναστασιάδη, λογικά όλα τα υπόλοιπα θέματα θα τρέξουν μέσα από την συνεργασία των δύο πλευρών.
 Αυτό που απομένει τώρα πλέον είναι να ανακοινωθεί και επισήμως (ίσως αυτό να γίνει και εντός της ημέρας)από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η συνεργασία των δύο πλευρών.
Το δεύτερο μεγάλο ζήτημα, μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία με τον Άγγελο Αναστασιάδη, είναι αυτό των συνεργατών του, ένας εκ΄των οποίων φημολογείται ότι θα είναι και ο Πάμπλο Γκαρσία.  Ο Παυλάρας δεν έχει αντίρρηση (απεναντίας πετάει και τη σκούφια του) να δουλέψει και μάλιστα να δώσει και την ψυχή του για τη μεγάλη του αγάπη τον ΠΑΟΚ, αρκεί όμως να συμφωνήσει και στις λεπτομέρειες με τον Έλληνα τεχνικό για τον οποίο ούτως ή άλλως τρέφει μεγάλη συμπάθεια και θαυμασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου