Translate (μεταφραση)

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Αρχίζει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράγκμπι Sevens 2014 στη Θεσσαλονίκη

Γεύση από το σπουδαίο άθλημα του Ράγκμπι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν σήμερα οι Θεσσαλονικείς.

«Είμαστε πανέτοιμοι από οργανωτικής πλευράς να φέρουμε σε πέρας με απόλυτη επιτυχία, μια ακόμη διεθνή διοργάνωση, τόνισε χτες ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ράγκμπι Ευάγγελος Στάμου. Από κει και πέρα θέλουμε και η Εθνική μας ομάδα να σταθεί με αξιώσεις και να πετύχει την άνοδο – πρόκρισή της στον επόμενο γύρο, εκμεταλλευόμενη το ατού της έδρας. Τις δυνατότητες τις έχει και υπό την καθοδήγηση του Ιρλανδού ομοσπονδιακού Νάιλ Ντόχερτι μπορεί να το πετύχει».


Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ράγκμπι, αναφέρθηκε και σε οργανωτικά θέματα καλώντας τον κόσμο να στηρίξει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράγκμπι Sevens 2014, το οποίο θα φιλοξενηθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο Κερασιές, του Δήμου Θερμαϊκού.

Οι 12 συμμετέχοντες Εθνικές ομάδες είναι αλφαβητικά του Αζερμπαϊτζάν, Αυστρίας, Βουλγαρίας, Λιχτενστάιν, Μαυροβουνίου, Ουγγαρίας, Σαν Μαρίνο, Σερβίας, Σλοβενίας, Σουηδίας, Τουρκίας και φυσικά της Ελλάδας.

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθούν το βράδυ, με τον μεγάλο τελικό που θα γίνει στις 7 μ.μ.
Στο πλευρό της Ομοσπονδίας του Ράγκμπι είναι από την πρώτη στιγμή που πήρε την διοργάνωση ο Δήμος του Θερμαϊκού και προσωπικά ο Δήμαρχος Γιάννης Αλεξανδρής, ενώ σημαντική είναι και η υποστήριξη της Θεσσαλονίκη, ως πρωτεύουσα Νεολαίας 2014, αλλά και της εταιρείας Mars. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου