Translate (μεταφραση)

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Αργυρό μετάλλιο στη Τράπεζα Αίματος του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Μία ανώτατη τιμητική διάκριση γνώρισε ο Δήμος Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα η Δημοτική Τράπεζα Αίματος.


Το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης απένειμε στη Δημοτική Τράπεζα, που υπάγεται στο Αυτοτελές Τμήμα Εθελοντισμού και Διοικητικής Βοήθειας του Δήμου Θεσσαλονίκης, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης, Βραβείο Εθελοντισμού  και  "αργυρούν μετάλλιο" αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συμβολή της στο έργο της εθελοντικής αιμοδοσίας, που «αποτελεί ύψιστη απόδειξη αγάπης και αλληλεγγύης για τον άνθρωπο».

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο 14 Ιουνίου 2014, σε πανηγυρική εκδήλωση στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη.

Η διεύθυνση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους του συναδέλφους δημοτικούς υπαλλήλους, γιατί σε αυτούς ανήκει η συγκεκριμένη διάκριση,  που πρόσφεραν το αίμα τους αλλά και όλους τους δημότες που με αίσθημα ευθύνης και ευαισθησίας απέναντι στην κοινωνία και στον άνθρωπο, παραδίδουν μαθήματα ανθρωπιάς , αλληλεγγύης και πολιτισμού.

Παράλληλα με τη βράβευση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος , τιμήθηκαν οι δωρητές αίματος αλλά και όλοι όσοι συνέβαλαν και συμβάλλουν στην προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας.


Με την ευκαιρία, ανακοινώνεται ότι η επόμενη εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Θεσσαλονίκης, είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 24-25 Ιουνίου 2014, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Νέου Δημαρχείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου