Translate (μεταφραση)

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Μπάχαλο στον Άρη > Επιστρέφει ο Σκόρδας!

Tο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την αίτηση διορισμού προσωρινής διοίκησης που κατέθεσαν οι Λάμπρος Σκόρδας και Νικήτας Ματθαίου,
απορρίπτοντας, παράλληλα, αυτή του Ερασιτέχνη Άρη.

Ειδικότερα, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, με την κίνησή του αυτή, επεδίωξε (και τελικώς πέτυχε) την παραμονή της ομαδας στη Football League αλλά και την ακύρωση των αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων των ΚΜΑ και ΑΣ, οι οποίοι προ ημερών αποφάσισαν τη συμμετοχή των Κιτρίνων στη Football League 2(Γ' Εθνική).

Ως εκ τούτου, στην παρούσα φάση ο Άρης έχει νέα προσωρινή διοίκηση με τους Λάμπρο Σκόρδα, Νικήτα Ματθαίου και Στέφανο Τσιόνκη στην ΠΑΕ, χωρίς προς το παρόν να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά το σκεπτικό(απλά η νέα διοίκηση ισχυρίζεται ότι έχει έτοιμο το πλάνο).

Έτσι, στην ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει δημιουργηθεί ένα αλαλούμ άνευ προηγουμένου, καθώς ο Αύγουστος τελειώνει και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το ποια μέρα ξημερώνει στον Άρη.

Μόλις λίγες μέρες πριν θεωρείτο δεδομένη η επιλογή της Γ' Εθνικής, σήμερα προκύπτει Β' Εθνική, αύριο ποιος ξέρει τι άλλο.

Το βέβαιο είναι ότι ο πολυπληθής κόσμος του Άρη δεν αντέχει άλλο την απαξίωση της ομάδας του. Και για αυτό, όσοι εμπλέκονται σε αυτόν τον τραγέλαφο, πρέπει άμεσα να αντιληφθούν τις ιστορικές ευθύνες τους, να ξεκαθαρίσουν (οριστικά) την κατάσταση και να δώσουν μία λύση που θα δίνει ουσιαστική προοπτική στον σύλλογο. Η υπομονή των Αρειανών έχει εξαντληθεί...

Οι πρώτες αντιδράσεις, πάντως, στον διορισμό της διοίκησης Σκόρδα έχουν ήδη εκδηλωθεί, καθώς οπαδοί του Άρη προχώρησαν πριν από λίγες ώρες σε κατάληψη των γραφέιων της ΠΑΕ Άρης στο Κλεάνθης Βικελίδης.








Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου