Translate (μεταφραση)

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Α. Αναστασιάδης: Το Μάη θα είμαστε καλά

Ευχαριστημένος από το 0-0 και την εμφάνιση των παικτών του στο μεγάλο φιλικό-πρόβα τζενεράλε με την Ίντερ,
δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα. Διευκρίνησε επίσης πως ο Ρόμπερτ Μακ απουσίασε λόγω του ότι γέννησε η γυναίκα του και κατέληξε με τη χαρακτηριστική του ατάκα, "το Μάη θα είμαστε καλά".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Είπα και στα παιδιά στα αποδυτήρια πως είμαι ευχαριστημένος. Γιατί φοβόμουν πάρα πολύ επειδή κάναμε δύο προπονήσεις στις τελευταίες 48 ώρες. Ομως δείξαμε ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο γιατί τα παιδιά κάνουν καλή προσπάθεια και κάνουν πολλή καλή ζωή. Αυτό είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του και όλους μας. Παίξαμε με ομάδα με σπουδαίους παίκτες και ανταποκριθήκαμε σωστά.

Είμαι ικανοποιημένος με το αμυντικό κομμάτι της ομάδας καθώς δεν δημιούργησαν οι αντίπαλοι καμία φάση. Οσον αφορά το επιθετικό κομμάτι πιστεύω ότι σύντομα θα έρθει η φρεσκάδα και σύντομα θα είμαστε πιο γρήγοροι στην σκέψη.

Η δουλειά που έγινε ήταν πάρα πολλή καλή. Από εδώ και πέρα την ομάδα την αφήνω στα χέρια της Παναγιάς. Αύριο γιορτάζει η Παναγιά και θα την αφήσω στα χέρια της. Βέβαια τώρα θα λένε μετά και τι θα κάνει αυτός θα κάθεται; Ε, εντάξει δεν ξέρω ποιος θα το πει αυτό και γιατί.

Ομως επειδή έχω πολύ εμπιστοσύνη σε αυτήν πιστεύω ότι τον Μάιο θα είμαστε καλά . Θα δουλεύουμε κάθε μέρα κάθε βράδυ για την ομάδα.

Ο Μακ απουσίαζε γιατί γέννησε η γυναίκα του και έπρεπε να είναι εκεί. Θέλαμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και για τον Μακ και να του ευχηθούμε να τον έχει καλά η Παναγιά και αυτόν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου