Translate (μεταφραση)

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ραντεβού στους ομίλους με «τεσσάρα» για ΠΑΟΚ

Όνειρα ομίλων κάνει ο "δικέφαλος του βορρά".
Με συνοπτικές διαδικασίες ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-0 της Ζίμπρου στο γήπεδο της Τούμπας, στη δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Europa League, ανέτρεψε το σκορ του πρώτου αγώνα στο Κισινάου (1-0) και έδωσε ραντεβού στην κλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης, εκεί που θα βρίσκεται στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας.

Το συγκρότημα του Άγγελου Αναστασιάδη πέτυχε το γρήγορο γκολ που ήθελε με τον Περέιρα στο 11', με τον Αθανασιάδη να σκοράρει λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου κι ενώ οι Μολδαβοί αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 42' λόγω αποβολής (με δύο κίτρινες κάρτες) του Αμανί.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λιγοστές και για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν το τρίτο τους γκολ με τον Μακ στο 79', διώχνοντας μία και καλή το άγχος από πάνω τους.

Έξι λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90' ο Μάρτενς, ο οποίος είχε περάσει στη θέση του Σαλπιγγίδη, πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με σουτ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα στο γήπεδο της Τούμπας 4-0.

Αμέσως μετά οι περίπου 17.000 οπαδοί που βρέθηκαν στις κερκίδες φώναζαν εν χορό «κάνε καμια μεταγραφή», στέλνοντας σαφέστατο μήνυμα στον μεγαλομέτοχο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Γλύκος, Κίτσιου, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Ρατς, Τζιόλης, Περέιρα, Μαντούρο (52' Κάτσε), Μακ (83' Πόζογλου), Σαλπιγγίδης (62' Μάρτενς), Αθανασιάδης

Ζίμπρου (Κουμπάρεφ): Ρούσου, Τζάρνταν (80' Σπατάρου), Μπούργκιου, Πάβλιουτσεκ, Ερχάν, Βρεμέα, Κλίμοβιτς, Κεπτίνε, Ντέντοβ, Αμανί, Γκρόσου (46' Αλεξέεβ).








Πηγή:voria.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου