Translate (μεταφραση)

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

"Ο Χάρτης των Γεύσεων": Οι φίλοι του κρασιού συναντιούνται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Σιγουρευτείτε ότι δεν θα χάσετε το Χάρτη των Γεύσεων, την πιο σημαντική ετήσια συνάντηση του κόσμου του κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα, που διοργανώνει η Wine Plus
το Σαββατοκύριακο 29 - 30 Νοεμβρίου 2014 (ωράριο λειτουργίας: 13.00 - 21.00), στη γνωστή Αποθήκη Γ, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Το 12ο στη σειρά ετήσιο rendez vous οινοποιών από τις σημαντικότερες αμπελουργικές περιοχές της Ελλάδας, αποσταγματοποιών και εισαγωγέων οίνων με τους φίλους του κρασιού και τους επαγγελματίες του χώρου θα μας παρουσιάσει τον απίστευτο πλούτο των κρασιών της Ελλάδας, καθώς και πολλών φημισμένων αμπελουργικών περιοχών της υφηλίου.

Για τη 12η διοργάνωσή του, ο Χάρτης των Γεύσεων σχεδιάστηκε δίνοντας μεγάλη βαρύτητα: - στην ένταση της «εμπειρίας της γεύσης» που προσφέρει, - στη δύναμη της «παιδείας του κρασιού» που υποστηρίζει, - στη μεγάλη δυναμική του ντουέτου «κρασί + γαστρονομία» που αναδεικνύει.

Έτσι, το δεκαήμερο πριν σηκωθεί η αυλαία του, «Ο Χάρτης των Γεύσεων βγαίνει στην πόλη» και υποστηρίζει σειρά εκδηλώσεων για το κρασί και τις αρμονίες του, που θα πραγματοποιηθούν σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, deli, κάβες, συνοικίες κλπ. της Θεσσαλονίκης.

Ο Χάρτης των Γεύσεων 2014, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται με προσοχή και συνέπεια προς τους εκθέτες και το πλήθος των επαγγελματιών και καταναλωτών που τον περιμένουν με ανυπομονησία.
















Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου