Translate (μεταφραση)

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΒΟΜΒΑ μεγατόνων > Ετοιμάζει βαλίτσες για Τσέλσι ο Μέσι

Αυξάνονται και πληθύνονται  οι κραυγές και ψίθυροι  για φυγή του  Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα
στην οποία δεν είναι πια ευτυχισμένος, με αργεντίνικη μάλιστα ιστοσελίδα να βάζει και τη δική του υπογραφή σ’ αυτά τα σενάρια.

Πιο συγκεκριμένα η Direct TV  υποστηρίζει ότι  παρά τα μεγάλα ρεκόρ που πετυχαίνει ο 27χρονος Αργεντινός σούπερ-σταρ με τη φανέλα των Καταλανών  θέλει να αλλάξει  σταθμό στην καριέρα του εγκαταλείποντας τη μία και μοναδική ως τώρα ομάδα με τη φανέλα της οποίας έχει μέχρι σήμερα αγωνιστεί.

Και η εν λόγω πηγή  με τον δημοσιογράφο Φαμπιάν Γοδόι να υπογράφει το δημοσίευμα  υποστηρίζει ότι αυτός θα είναι η Τσέλσι για μία σειρά από αιτίες.

Την πρόθεση του να μετακομίσει σε ένα εξίσου αν όχι ακόμα σημαντικότερο από τη La Liga πρωτάθλημα, την Πρέμιερ Λιγκ  αλλά και το Λονδίνο όπου το παιδί του , ο μικρός Τιάγκο  θα μπορέσει να έχει μία πρώτης τάξης εκπαίδευση.

-Η δυσαρέσκεια του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε η  διοίκηση της Μπαρτσελόνα τα προβλήματα του με τις φορολογικές αρχές  της Ισπανίας αλλά και την στοχοποίηση του πλευράς καταλανικών ΜΜΕ  με την πρώτη αφορμή.

-Την  εξαιρετικά φιλική σχέση που έχει η σύντροφος του Αντονέλα Ροκούτσο τόσο με τον Σεσκ Φάμπρεγκας όσο και την  φίλη του πρώην συμπαίκτη του  Μέσι στην Μπαρτσελόνα   Ντανιέλα  Σέμαν.

-Και τέλος και ίσως εξίσου αποφασιστικό για μία τέτοια κολοσσιαία μετεγγραφή  η Adidas,  βασικός χορηγός στη φανέλα των «μπλε», είναι πρόθυμη να συμβάλει χρηματικά  σ’ αυτή για να έχει υπό την «σκέπη» της και τον κατά πολλούς κορυφαίο παίκτη στον κόσμο αρπάζοντας τον από την μεγάλη αντίζηλο Nike, που είναι ο σπόνσορας της Μπαρτσελόνα.











Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου