Translate (μεταφραση)

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Στον Αλιάκμονα πέρασε το Σαββατόβραδο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μαζί με τα Χριστούγεννα που έρχονται σε λιγότερο από 25 μέρες, μύρισαν... και εκλογές.
Στο Αλιάκμονα ...έσβησε -σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες-την ένταση της ημέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης,
επιχειρώντας ταυτόχρονα να βάλει τις βάσεις για μια αραγή συσπείρωση του "γαλάζιου πυρήνα" και μια αντεπίθεση διαρκείας με στόχο τις επερχόμενες εκλογές.

Ο υπουργός Διοικητικής Ματαρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ήταν προσκεκλημένος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της "Νέας Δημοκρατίας" Ν. Γρεβενών, στην ανοιχτή εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την επέτειο ίδρυσής της στην οποία και είχε το κεντρικό πρόσταγμα(ήταν ο κεντρικός ομιλητής).

 Με τη λήξη της εκδήλωσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτίμησε να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας και όλα τα πιθανά και προβλεπόμένα στέκια στην πρωτεύουσα του νομού και έδωσε το σύνθημα να πραγματοποιηθεί η κομματική συγκέντρωση σε ένα ήσυχο χωριό της επαρχίας Βοϊου, τον Αλιάκμονα, αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Ο "μυστικός δείπνος" όπου γευμάτισαν και κυρίως συζήτησαν τα.κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ορίστηκε γύρω στις 11 το βράδυ και κράτησε λιγότερο από δύο ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέτρα ασφαλείας ήταν ιδιαίτερα αυστηρά (λες και υπήρχε κάποιος κίνδυνος, αρκεί να σημειώσουμε ότι οι λιγοστοί κάτοικοι του χωριού εκείνη την ώρα κοιμόταν του καλού καιρού), ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι το στέκι όπου έγινε η γαλάζια μάζωξη(ένα από τα δύο καφενεία του χωριού, με την ονομασία Βρατίνι), έκλεισε από νωρίς τις πόρτες του για το ...κοινό και τους χωριανούς  αφού ήταν "κλεισμένο" , ή ρεζερβέ αν προτιμάτε από τους υψηλούς προσκελημένους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου