Translate (μεταφραση)

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Επιστρέφει ο χριστουγεννιάτικος "Αστερόκοσμος" στη ΔΕΘ με δύο νέα extreme παιχνίδια!

Σε ένα μήνα από σήμερα, θα ανοίξει τις πύλες του στη ΔΕΘ ο αγαπημένος «Αστερόκοσμος» για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.


Από τις 12 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου, ο ειδικά διαμορφωμένος και... στολισμένος χώρος της ΔΕΘ θα μετατραπεί σε ένα πεδίο διαδραστικού παιχνιδιού με ψυχαγωγικές δράσεις για όλους, ενώ και το Εργοστάσιο Σοκολάτας θα πάρει χριστουγεννιάτικο χρώμα.

«Στόχος μας είναι να διασκεδάζουν και να χαίρονται όλοι», τόνισε σε δηλώσεις του o διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ Κυριάκος Ποζρικίδης και αποκάλυψε: «Φέτος, θα έχουμε και δύο νέα παιχνίδια από την Ιταλία που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Πρόκειται για extreme παιχνίδια για όσους είναι έφηβοι και για όσους αισθάνονται έφηβοι».

Όπως επεσήμανε ο κ. Ποζρικίδης, στο φετινό «Αστερόκοσμο» το παγοδρόμιο θα είναι μεγαλύτερο, καθώς θα καταλαμβάνει περίπου 1000 τ.μ., διαχωρισμένο για διαφορετικές ηλικίες για λόγους ασφαλείας, ενώ θα υπάρχει και η γνωστή μουσική σκηνή καθημερινά, με καλλιτέχνες από όλα τα είδη μουσικής.

Πέρυσι, οι επισκέπτες του «Αστερόκοσμου» έφτασαν τους 210.000, αλλά φέτος υπολογίζεται ότι θα ξεπεραστεί κατά πολύ ο αριθμός. Οι προδιαγραφές είναι για 300.000 κόσμο», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ.

Το εισιτήριο για τον «Αστερόκοσμο» θα κοστίζει 7 ευρώ και θα περιλαμβάνει όλες τις δράσεις απεριόριστα, ενώ υπάρχει πρόβλεψη ώστε κατόπιν συνεννόησης, η είσοδος για τα ΑμΕΑ να είναι δωρεάν. Παράλληλα, το εισιτήριο για το Εργοστάσιο Σοκολάτας θα είναι μειωμένο κατά τη διάρκεια του «Αστερόκοσμου», ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και πάλι μία ημέρα με δωρεάν είσοδο, όπως είχε συμβεί και πέρυσι στις 7 Ιανουαρίου.














Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου