Translate (μεταφραση)

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Βήμα τίτλου από ΠΑΟΚ μέσα στο Καραϊσκάκη > Καθαρή νίκη με 1-2 επί του Ολυμπιακού

Πανάξιο «διπλό» μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πήρε ο ΠΑΟΚ επικρατώντας με 2-1 του Ολυμπιακού.


 Ο «Δικέφαλος», παρέμεινε στην κορυφή και αύξησε τη διαφορά του από τους «ερυθρόλευκους» στους πέντε βαθμούς

Οι "μαυρόασπροι» εμφανίστηκαν μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού απολύτως διαβασμένοι και έφτασαν δίκαια και άνετα σε μια καθαρή νίκη, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 6ης αγωνιστικής της Super League, επί ενός αντιπάλου που παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου.

Παίζοντας έξυπνο και ουσιαστικό ποδόσφαιρο οι ποδοσφαιριστές του Άγγελου Αναστασιάδη δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους, παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και αύξησαν τη διαφορά από τους «ερυθρόλευκους» στους πέντε βαθμούς.

Το σκορ στο ντέρμπι άνοιξε ο Αθανασιάδης στο 43’, μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια ανάμεσα σε Περέιρα, Σαλπιγγίδη και Σκόνδρας, με τον τελευταίο να βγάζει παράλληλη μπαλιά πάρε-βάλε για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ.

Με τη συμπλήρωση των 45’ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με το εκπληκτικό γκολ στην κίνηση από τον Φουστέρ, μετά την εκτέλεση κόρνερ από τον Ντομίνγκες.

Επτά λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο MVP των Θεσσαλονικιών, Φακούντο Περέιρα, πήρε τη μπάλα από τη μπαλιά του Κάτσε, «όπλισε» το αριστερό του πόδι και με άπιαστο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ρομπέρτο έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας των γηπεδούχων, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα 2-1.



Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Τζανδάρης βγήκε τετ α τετ με τον Ρομπέρτο, μετά από πάσα του Αθανασιάδη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο ο δεύτερος βοηθός σήκωσε τη σημαία του υποδεικνύοντάς τον οφσάιντ, με το ριπλέι να μη δικαιώνει την απόφασή του.

Αξίζει να σημειώσουμε γι΄αυτό το επεισοδιακό ντέρμπι, ότι μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Αρετόπουλου μερίδα φιλάθλων των γηπεδούχων μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένταση, με τις αστυνομικές δυνάμεις να αποτρέπουν τα χειρότερα, ενώ επεισόδια σημειώθηκαν πριν την έναρξη του ντέρμπι αλλά και στη διάρκεια της προθέρμανσης των δύο ομάδων(από τη ρήψη αντικειμένων τραυματίστηκε ο Γλύκος και διέκοψε το ζέσταμα η ομάδα της Θεσσαλονίκης).

Για την ιστορία οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Αμπιντάλ,Αυλωνίτης, Μιλιβόγιεβιτς, Μανιάτης (61' Κασάμι), Αφελάι (61' Ντοσεβί) , Φουστέρ, Τσόρι, Μήτρογλου

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας (57 Παπαδόπουλος), Ρατ, Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε (80 Μάρτενς) , Σαλπιγγίδης, Κολάσα, Τσανδάρης, Περέιρα (90' Ποζατζίδης), Αθανασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου