Σε εργαστήριο πρωτότυπων δημιουργιών από σοκολάτα θα μετατραπεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, από τις 11.00 έως τις 13.00, η Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων
του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου Α΄1).
Οι pastry chef, Παναγιώτης Νικολαΐδης και Φίλιππος Μπαντής, με τη συμμετοχή σπουδαστών ζαχαροπλαστικής, θα δημιουργήσουν μία χριστουγεννιάτικη “Γλυκιά Εμπειρία” στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 4ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL, που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Η εκδήλωση θα μυήσει μικρούς και μεγάλους στα μυστικά της σοκολάτας και στα στάδια παραγωγής λαχταριστών γλυκών, ξεκινώντας από την πρώτη ύλη, τη σκόνη του κακάο και καταλήγοντας σε γλυπτά σοκολάτας, όπως συντριβάνια και μορφές αγαπημένων ηρώων του σινεμά.
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από χριστουγεννιάτικες μελωδίες με τη συμμετοχή DJ.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση του 4ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://foodfestival.thessaloniki.gr/
του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου Α΄1).
Οι pastry chef, Παναγιώτης Νικολαΐδης και Φίλιππος Μπαντής, με τη συμμετοχή σπουδαστών ζαχαροπλαστικής, θα δημιουργήσουν μία χριστουγεννιάτικη “Γλυκιά Εμπειρία” στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 4ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL, που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Η εκδήλωση θα μυήσει μικρούς και μεγάλους στα μυστικά της σοκολάτας και στα στάδια παραγωγής λαχταριστών γλυκών, ξεκινώντας από την πρώτη ύλη, τη σκόνη του κακάο και καταλήγοντας σε γλυπτά σοκολάτας, όπως συντριβάνια και μορφές αγαπημένων ηρώων του σινεμά.
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από χριστουγεννιάτικες μελωδίες με τη συμμετοχή DJ.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση του 4ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://foodfestival.thessaloniki.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου