Translate (μεταφραση)

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Έφτασε η αποστολή του ΠΑΟΚ, αλλά δεν συνάντησε τον κόσμο- "Συγγνώμη" από την ΠΑΕ

Της "ασυνεννοησίας το ανάγνωσμα".
Δεν γνωρίζουμε ποιοί ευθύνονται γι΄αυτό το κακόγουστο αστείο, ούτε αν επρόκειτο για σκόπιμη ενέργεια, ή οργανωτικό λάθος της στιγμής.


Αυτό που γνωρίζουμε και είναι είδηση έχει να κάνει με μια υποδοχή χωρίς...υποδοχή, μια υποδοχή που δεν έγινε ποτέ(!!!) και πήγε στο βρόντο.
Πάνω από δυό ώρες περίμεναν οι τρελλαμένοι οπαδοί εν μέσω συνθημάτων, καπνογόνων, τυμπάνων και μεγάλου ενθουσιασμούγια να αγκαλιάσουν τους θριαμβευτές και τελικά...έμειναν μπουκάλα.
Ακούστηκαν πολλά συνθήματα κατά του Ολυμπιακού αλλά και υπέρ του Δικεφάλου, αλλά αυτό που ξεχώρισε ήταν το σύνθημα που ακούσατηκε για τον Έλληνα τεχνικό, "Αγγελάρα να το ξέρεις, το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις".

Ωστόσο, τελικά δεν συνάντησαν τους θριαμβευτές του Φαλήρου καθώς έφυγαν από άλλο διάδρομο και επιβιβάστηκαν αμέσως στο πούλμαν οδεύοντας προς Τούμπα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε συγγνώμη στους φίλους της ομάδας μέσω facebook για το γεγονός, εξηγώντας πως υπήρξε κακή συνεννόηση.

«Ζητούμε μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε στο αεροδρόμιο να υποδεχθεί την ομάδα γιατί λόγω κακής συνεννόησης το πούλμαν αναχώρησε από την πίστα για το γήπεδο της Τούμπας, όπου και εκεί ενημερωθήκαμε ότι έχει ετοιμαστεί ιδιαίτερα θερμή υποδοχή».




* Η φωτογραφία είναι από το inpaok.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου