Translate (μεταφραση)

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Νέες γαλάζιες υποψηφιότητες σε Α' και Β' Θεσσαλονίκης

Δυο υποψήφιες από τη "δεξαμενή" Τζιτζικώστα περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ.


Η έμπειρη ειδικά σε κοινωνικά ζητήματα πρόνοιας, Έφη Βασιλειάδου, νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, θα είναι τελικά υποψήφια με τη ΝΔ, παρά το γεγονός ότι πληροφορίες έλεγαν πως επρόκειτο να περιληφθεί στις λίστες του "Ποταμιού".

Επίσης, η πρώην δημοτική σύμβουλος Νεάπολης Συκεών, Άννα Παπακώστα, που είχε πολιτευτεί με την "Αλληλεγγύη" του Απόστολου Τζιτζικώστα και δεν είχε εκλεγεί, μπαίνει στο ψηφοδέλτιο της Α' Θεσσαλονίκης.

Προφανώς και οι δυο υποψηφιότητες δε σημαίνουν ότι υπήρξε προσέγγιση σε κορυφαίο επίπεδο με τον περιφερειάρχη, αλλά όπως πολλάκις έχει δηλώσει και ο ίδιος, από τη ΝΔ δεν έφυγε ποτέ και σε τοπικό επίπεδο μαθαίνουμε ότι οι σχέσεις του με τα στελέχη του κόμματος παραμένουν εξαιρετικές.
Εκτός από τις δυο υποψήφιες που ήταν και στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο της "Αλληλεγγύης" υπάρχουν κι άλλες προσθήκες, σε βαθμό που τα γαλάζια ψηφοδέλτια Α' και Β' Θεσσαλονίκης να είναι πλέον σχεδόν συμπληρωμένα.

Στην Α' Θεσσαλονίκης θα είναι υποψήφια η πολιτικός μηχανικός και ταμίας του περιφερειακού παραρτήματος του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών, Άννα Κουκουδέα, που τη γνωρίσαμε την προηγούμενη άνοιξη ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο Θεσσαλονίκης με το ψηφοδέλτιο των "Εντάξει" του Σταύρου Καλαφάτη, όπως επίσης και η Μαρία Προκοπίου, που είναι εκπρόσωπος των παλιννοστούντων ομογενών από την πρώην Σοβιετική Ένωση.

Στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τη Β' Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι θα ενταχθεί ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής και ο απόστρατος αξιωματικός, Νίκος Μυλώσης.









Πηγή: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου