Translate (μεταφραση)

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Ενωτική παρέμβαση του Παναγιώτη Αβραμόπουλου για τη συνοχή και τα επόμενα βήματα ης Πρωτοβουλίας

Στα πρόθυρα σημαντικών αλλαγών ίσως και εξελίξεων βρίσκεται η Πρωτοβουλία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη


μετά την παραίτηση-για λόγους ηθικής τάξης- του Χασδάι Καπόν για την υπόθεση της Proton Bank.

Εκτός από την πρώτη κίνηση που έγινε από τον Δήμαρχο, σύμφωνα με την οποία , όπως ανακοινώθηκε, " η παραίτηση έγινε αποδεκτή" ,είχαμε και την δεύτερη κίνηση αυτή τη φορά από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο κ. Παναγιώτης Αβραμόπουλος, με παρέμβασή του μέσω Facebook, ζητά σύγκληση της δημοτικής ομάδας για να συζητηθούν, όπως λέει, ελεύθερα και ανοιχτά όλα τα θέματα.

«Οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το Δήμο Θεσσαλονίκης και την παράταξη ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, αν και για πολλούς αναμενόμενες, είναι εξαιρετικά δυσάρεστες και μας προβληματίζουν. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε, ξεπερνώντας τις δυσκολίες και εστιάζοντας στην παραγωγή έργου, ώστε να ικανοποιήσουμε την πρόσφατη και ισχυρή ψήφο των συμπολιτών μας.

Οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την ιστορική πορεία και τη φυσιογνωμία της παράταξης. Η πορεία μας στηρίζοντας πάντα στην αλήθεια και στη διαφάνεια των λόγων και των πράξεων. Η Δημοτική Ομάδα πρέπει να συγκληθεί άμεσα και τα θέματα να συζητηθούν ελεύθερα και ανοιχτά», επισημαίνει ο κ. Αβραμόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου