Translate (μεταφραση)

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ο «Ξένιος» Μπουτάρης, το νησάκι του και οι… σημαίες!

Έναν ιδιαίτερο τρόπο… να φιλοξενεί κόσμο στον «παράδεισό» του, όπως έχει χαρακτηρίσει το κτήμα του στο νησάκι «Διάπορος» που βρίσκεται απέναντι από τη Βουρβουρού Χαλκιδικής,


έχει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Το σπίτι, σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου του δημάρχου, ανήκει στα παιδιά του και ήταν κληρονομιά της συζύγου του που έφυγε από τη ζωή. Ο κυρ Γιάννης θεωρεί το κτήμα αλλά και το σπιτάκι που υπάρχει σε αυτό ως ένα… μικρό παράδεισο αφού όποτε βρει ευκαιρία πηγαίνει εκεί για λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Το σπίτι είναι πάντα ανοικτό σε… ξένους. Σε επισκέπτες δηλαδή τους οποίους ο Γιάννης Μπουτάρης χαίρεται να φιλοξενεί. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ο κυρ Γιάννης, όταν έχει επισκέπτες τους επιφυλάσσει μια έκπληξη.

Ανάλογα με τον τόπο καταγωγής τους, δίπλα στην ελληνική σημαία σηκώνει την αντίστοιχη σημαία! Και μάλιστα φροντίζει πάντα να το θυμάται και εάν δεν την έχει στο σπίτι να την προμηθεύεται από μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που ανήκει στον αδερφό του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Μαθαίνουμε πως ο Γιάννης Μπουτάρης βρέθηκε στο κατάστημα του κ. Ψωμιάδη πρόσφατα προκειμένου να προμηθευτεί σημαία της Αυστρίας, από όπου κατάγεται η σύντροφός του Γαμπριέλλα. Στο παρελθόν στο κτήμα του, όταν φιλοξένησε παράγοντες και φιλάθλους του ΠΑΟΚ, κυμάτισε σημαία του δικέφαλου του Βορρά.











Πηγή: karfitsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου