Translate (μεταφραση)

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Θα αφαιρεί και πινακίδες η Δημοτική Αστυνομία > 4.000 κλήσεις σε 15 μέρες

Αγριεύει ακόμη περισσότερο η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης. Μετά τα "ροζ χαρτάκια" οι δημοτικοί υπάλληλοι μα τα χακί θα αρχίσουν να ξηλώνουν και πινακίδες.


Μέχρι στιγμής τα ροζ χαρτάκια που έχουν τοποθετηθεί στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων για παράνομο παρκάρισμα, μέσα σε διάστημα μόλις 15 ημερών ξεπερνούν τις 4.000, ενώ τις επόμενες ημέρες οι δημοτικοί αστυνομικοί θα προχωρούν και σε αφαίρεση πινακίδων.
Κάνοντας ένα πρώτο απολογισμό ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Δημόσιας Τάξης του Δήμου Θεσσαλονίκης, Λευτέρης Κιοσέογλου, αρνήθηκε ότι ρυθμίστηκαν όλα όπως πρέπει στο κέντρο της πόλης αλλά ζήτησε μια μικρή πίστωση χρόνου.
« Για να μπει μια τάξη στο κυκλοφοριακό χάος της πόλης, χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια από όλους μας. Δεν αρκεί η φιλότιμη προσπάθεια των δημοτικών αστυνομικών και της τροχαίας αλλά το έχουμε ξαναπεί ότι πρέπει να αλλάξει και ο τρόπος σκέψης όλων μας. Προς το παρόν η δημοτική αστυνομία κόβει μόνο κλήσεις, σύντομα όμως θα αρχίσουμε να αφαιρούμε και τις πινακίδες από τα οχήματα των παραβατών οπότε, ίσως τα πράγματα να αλλάξουν προς το καλύτερο".

Χθες Τρίτη πραγματοποιήθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο συνάντηση εργασίας με αντικείμενο την εικόνα που παρουσιάζει η πόλη μετά την επαναλειτουργία του Σώματος, στην οποία συμμετείχαν ο εισαγγελέας, η τροχαία, αλλά και δημοτικοί αστυνόμο, ενώ σε οθόνη προβλήθηκαν εικόνες και φωτογραφίες από τα παράνομα παρκαρισμένα οχήματα, επισημάνθηκαν οι κυριότερες παραβάσεις, και δόθηκαν οι απαραίτητες κατευθύνσεις για τη συνέχεια.
Αποφασίστηκε από δω και πέρα να δοθεί προτεραιότητα στη Λεωφόρο Νίκης και την Αγίου Δημητρίου για να απεγκλωβιστούν τελείως οι δρόμοι αυτοί από τα παράνομα παρκαρισμένα, ενώ προς το παρόν το βάρος από τους δημοτικούς αστυνομικούς, που βγαίνουν σε δύο βάρδιες από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, έχει ήδη πέσει στις λεωφορειολωρίδες, στις πιάτσες των ταξί αλλά και στις φορτοεκφορτώσεις.









Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου