Translate (μεταφραση)

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Aεροσκάφος αναγκάζεται σε προσγείωση... λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης (;)

Αεροσκάφος της τουρκικής Sun Express οδηγήθηκε σε αναγκαστική προσγείωση, λόγω της σεξουαλικής παρενόχλησης ενός άνδρα σε αεροσυνοδό.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο άνδρας από την Ιρλανδία που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, έβγαλε τα ρούχα του και άρχισε να παρενοχλεί μία από τις αεροσυνοδούς με αποτέλεσμα η πτήση από Δουβλίνο για Σμύρνη να προσγειωθεί στο Βελιγράδι και να καθυστερήσει τουλάχιστον 10 ώρες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο μεθυσμένος Ιρλανδός που βρισκόταν στο αεροσκάφος με φίλους του έβγαλε το παντελόνι του και στη συνέχεια τα εσώρουχα του και με άσεμνες κινήσεις ζήτησε ερωτική επαφή από την αεροσυνοδό. Όταν εκείνη αρνήθηκε και προσπάθησε να τον ηρεμήσει, αυτός άρχισε να πηδάει πάνω στα καθίσματα ενώ την ίδια ώρα οι φίλοι του, που επίσης είχαν καταναλώσει αλκοόλ, ενθάρρυναν τη συμπεριφορά του. Όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Βελιγράδι ο άνδρας επιτέθηκε και κατά των αρχών ενώ όταν οι 120 επιβάτες επιβιβάστηκαν και πάλι για να συνεχίσουν το ταξίδι οι φίλοι του που φορούσαν πιτζάμες έγιναν κι εκείνοι επιθετικοί. Εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών της Σερβίας δήλωσε πως οι Ιρλανδοί επιβάτες ήταν εμφανώς μεθυσμένοι, επιθετικοί και αγενείς. Ο Ιρλανδός κρατήθηκε από την σερβική αστυνομία μέχρι να ξεμεθύσει και επιβιβάστηκε σε άλλη πτήση.











Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου