Translate (μεταφραση)

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Τέσσερα χρόνια γεμάτα επιτυχίες> Τέσσερα μεγάλα πάρτι σε Ξάνθη, Κωνσταντινούπολη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Τέσσερα χρόνια MANSTA RADIO- τέσσερα γενέθλια πάρτι- σε τέσσερις πόλεις.


Ανεβάζοντας τον πήχη κάθε χρόνο όλο και πιο ψηλά και έχοντας διοργανώσει parties σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, το "τερατοραδιόφωνο", όπως το αποκαλούν χαϊδευτικά οι φίλοι του, κάνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα: θέλοντας να ικανοποιήσει και τους ακροατές του από το εξωτερικό - ένα από τα πολλά "συν" του ιντερνετικού ραδιοφώνου - κάνει το πρώτο του party εκτός Ελλάδας, στην γειτονική Τουρκία.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Η αυλαία ανοίγει την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στο Κυβερνείο στην Ξάνθη, όπου τα "τερατάκια" του www.manstaradio.gr θα φυσήξουν το πρώτο από τα τέσσερα κεράκια της τούρτας τους.
Το δεύτερο την αμέσως επόμενη μέρα στο φημισμένοCUE Istiklal στην Κων/πολη.
Το τρίτο μία εβδομάδα αργότερα την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στο Pairidaeza στην Αθήνα και το τέταρτο και τελευταίο την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στο Cocktail Bar στην Θεσσαλονίκη.

Ελάτε να να γνωριστείτε και να γιορτάσετε μαζί τους απολαμβάνοντας την καλύτερη και την πιο φρέσκια μουσική του κόσμου!
DON'T SCREAM, STREAM!

Τέσσερα χρόνια «σημεία και τέρατα» στα μουσικά πράγματα της Ελλάδας αλλά και του κόσμου ολόκληρου. Στα πεντάλ εξακολουθούν να βρίσκονται παλιοί και νέοι, έμπειροι και λιγότερο έμπειροι αλλά οπωσδήποτε αγαπημένοι, ραδιοφωνικοί παραγωγοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό - Αγγελική Δρουμπάνη, Βαλέρια Γκάνα, Γιώργος Θεοδωρίδης, Αλέξανδρος Φυτάς, Ελισσάβετ Πιτσιόρλα, Κωνσταντίνος Le Faux, Δημήτρης Δικμάνης, Γκιουνάι Εμίν, Μενέλαος Ερμείδης, Αναστασία Γκουδέλη, Κώστας Θεοδώρου, Δημήτρης Ζήτρας, Δημήτρης Γκίδερ, Μανώλης Διακάκης, Ειρήνη Ζαχαριουδάκη, Πέτρο Παβέζα, Γιάννης Καργιοφύλης και φυσικά ο εμπνευστής του τερατοραδιοφώνου Μανώλης MANSTA Σταυρουλάκης, όπως και πολλά αποκλειστικά dj sets: Dj "S", Dj Chairman, Pat Siaz, Kalidon (a.k.a. Tassos Kalidonis), Highjacks, Angelo M, PD (a.k.a. Panos Dadis), Benet, Karolos Kostoglou, Giorgos Lysigakis, George Marinos, Stavros Panagiotidis, Armando Junior, Anastasis Basias, JohnnyK - οι οποίοι στέλνουν τις μουσικές τους σε (κυριολεκτικά) κάθε γωνιά του πλανήτη και μας συντροφεύουν με τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στο πιο συναρπαστικό rollecoaster που έχουμε ανέβει ποτέ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου