Translate (μεταφραση)

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Οι αποδόσεις στο στοίχημα για τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

Τη θέση των εταιρειών δημοσκοπήσεων φαίνεται να έχουν πάρει οι στοιχηματικές εταιρίες, καθώς


οι εταιρείες δημοσκοπήσεων αποφάσισαν να μην βγάζουν προεκλογικά αποτελέσματα για την εκλογή νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ σχηματίζονται μέσα από τις αποδόσεις των στοιχημάτων.

 Την ώρα που οι τέσσερις υποψήφιοι «οργώνουν» την Ελλάδα για τον δικό τους προεκλογικό αγώνα ο καθένας ξεχωριστά, οι στοιχηματικές εταιρίες μέσω των αποδόσεων που δίνουν στον καθένα σχηματίζουν μια εικόνα για τους υποψηφίους που έχουν προβάδισμα. Οι εκλογές για τον επόμενο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας θα διεξαχθούν στις 22 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός γύρος θα διεξαχθεί στις 29 Νοεμβρίου, όπως αποφάσισε η Κεντρική Εφορευτική της Νέας Δημοκρατίας. Η εκλογή του νέου προέδρου θα γίνει μέσα από το ίδιο το κόμμα, δηλαδή τους εγγεγραμμένους υποστηρικτές και φίλους της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης ξεκινάει σήμερα την εκστρατεία του με το πούλμαν από την Χαλκιδική, ενώ τις προηγούμενες μέρες ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ξεκίνησαν την δικιά τους περιοδεία. Ωστόσο σήμερα η στοιχηματική εταιρεία Stoiximan στην κατηγορία ''στοίχημα πολιτική'' έχει τις δικές της αποδόσεις  για τον νέο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Πρώτοι ως φαβορί δίνονται με  ο εν ενεργεία πρόεδρος της κεντροδεξιάς παράταξης, Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας με απόδοση και οι δυο 1.95. Ανατροπή δίνει όμως τις τελευταίες ώρες για την τρίτη θέση, την οποία κατέχει στις αποδόσεις ο Άδωνης Γεωργιάδης με απόδοση 14.00 και ακολουθεί τελευταίος ο Κυριάκος Μητσοτάκης με απόδοση 22.00.

Οι αποδόσεις αυτές δίνουν μια εικόνα για τα αποτελέσματα αλλά επιβεβαιώνουν και ότι ίσως στην δεύτερη Κυριακή οι δυο που θα αναμετρηθούν θα είναι όπως δείχνουν όλα, ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.









Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου