Translate (μεταφραση)

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ο χάρτης με τα μπλόκα των αγροτών στη Βόρεια Ελλάδα

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες με αύξηση των ωρών αποκλεισμού των δρόμων, ενώ ετοιμάζονται να κατέβουν στην Αθήνα για να διαμαρτυρηθούν στο Σύνταγμα


μπροστά στη Βουλή όπου θα στρατοπεδεύσουν για τουλάχιστον δύο ημέρες, όπως αποφάσισαν.

 Σήμερα στη Βόρεια Ελλάδα ο χάρτης των μπλόκων διαμορφώνεται ως εξής:

Κλειστά επ΄αόριστον είναι τα Μάλγαρα και η Χαλκηδόνα.

Ο κόμβος στο Δερβένι έκλεισε στις 12.30 και θα μείνει κλειστός μέχρι τις 18:00, όπως και ο κόμβος της Θέρμης στην ανατολική Θεσσαλονίκη, έχοντας ωστόσο μία λωρίδα ανά κατεύθυνση είναι ανοιχτή.

Ο κόμβος αεροδρομίου θα είναι ανοιχτός τουλάχιστον μέχρι τις 18:00, ενώ άνοιξαν και τα Πράσινα Φανάρια που θα παραμείνουν ανοιχτά όλη την ημέρα. Οι αγρότες στο μπλόκο θα λάβουν νεότερες αποφάσεις για το πώς θα κινηθούν αύριο.

Τα Τέμπη θα είναι ανοιχτά από τις 15:00 έως τις 21:00, οπότε και θα ακολουθήσει 24ωρος αποκλεισμός. Ως τις 18.00 είναι κλειστός ο κόμβος Αιγινίου στην παλιά εο Θεσσαλονίκης-Κατερίνης. Εκείνη την ώρα, στις 18:00, και για ένα 24ωρο κλείνει και η ΠΑΘΕ στην είσοδο της Κατερίνης, ωστόσο οι παράδρομοι θα είναι ανοιχτοί.

Στην Εγνατία οδό, παραμένει ο αποκλεισμός σε Κερδύλλια και Χρυσούπολη από τις 20 Ιανουαρίου. Στα Ν. Κερδύλλια, μάλιστα,  θα παραμείνει κλειστή και η παράκαμψη μέχρι αύριο στις 12 το μεσημέρι.

Στη Βέροια, κλειστή είνια η Εγνατία στο Νισέλι μόνο το ρεύμα προς Βέροια, ενώ από τις 16:00 έως τις 18:00 θα κλείσει ο κόμβος στην Κουλούρα.

Στην περιοχή των Γιαννιστών από τις 17:30 μέχρι τις 20:30 θα είναι κλειστά Μαυροβούνι, Μελίσσι, Μεσημέρι και Αλυσίδα.

Όσον αφορά τη συνέχιση των αγροτικών κινητοποιήσεων στον βόρειο Έβρο, κλειστός παραμένει σήμερα, από τις 10:00 έως τις 22:00, ο νότιος κόμβος του Διδυμότειχου (έξοδος Ψαθάδων), ενώ οι αγρότες στην περιοχή της Ορεστιάδας, οι οποίοι παραμένουν στο μπλόκο του κόμβου Καστανέων-Ριζίων θα συνεδριάσουν το απόγευμα προκειμένου να αποφασίσουν τη διάρκεια των αποκλεισμών του οδικού δικτύου και των τελωνείων Ορμενίου και Καστανέων.
Στο τελωνείο των Κήπων μέχρι τις 24:00 δεν επιτρέπεται η διέλευση των φορτηγών, στον Προμαχώνα κλειστό είναι επ αόριστον το μπλόκο μόνο για τα φορτηγά.

Η Δοϊράνη θα κλείσει για όλα τα οχήματα 18:00- 22:00 και οι Εύζωνοι από τις 19:00- 22:00.











Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου