Translate (μεταφραση)

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Με όπλο το εμείς "Όλοι μαζί δίνουν ζωή στο δάσος του Σέϊχ Σου"

Εξόρμηση δενδροφύτευσης στην καμμένη περιοχή της Θεσσαλονίκης στο Σέιχ Σου, στη θέση Λυόμενο, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, από τις 10.00 έως τις 14.30,  στο ξωκλήσι του Αγίου Βασιλείου.


Την πρωτοβουλία ,που έχει ως κεντρικό σύνθημα "Όλοι μαζί δίνουμε ζωή στο δάσος", οργανώνουν ο Δήμος Θεσσαλονίκης(Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας)σε συνεργασία με το Δήμο Νεάπολης-Συκεών(Διεύθυνση Περιβάλλοντος-Γραφείο Πρασίνου) και τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Κ. Μακεδονίας(Τμήμα Εκτέλεσης Έργων).
Το συντονισμό στη δύσκολη αλλά σημαντική και από κάθε άποψη επιβεβλημένη εκστρατεία αναδάσωσης του βασικού πνεύμονα οξυγόνου της περιοχής, θα έχει το Δασαρχείο Θεσσαλονίκης που έχει επωμιστεί και με το ρόλο του τροφοδότη προς τους υπόλοιπους φορείς με την αναγκαία πρώτη ύλη(δένδρα και εργαλεία).
Απλά πράγματα, χωρίς πολλές πολλές τυμπανοκρουσίες, αλλά με ουσία για το παρόν και το μέλλον αυτής της πόλης και της περιοχής γενικότερα.
Το ελάχιστο καθήκον για τη γενιά μας και για όλους όσους θα έρθουν σε αυτό τον κόσμο και σε αυτό το περιβάλλον τα προσεχή και τα επόμενα χρόνια.
Εύγε σε όλους τους εμπνευστές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου