Translate (μεταφραση)

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Χαμός στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης λόγω των έργων > Μποτιλιάρισμα και Ουρές χιλιομέτρων

Ένας ...χαμός στην περιφερειακή Θεσσαλονίκης. Φυσικά, ούτε τα αυτοκίνητα αυξήθηκαν, ούτε τα καύσιμα έχουν γίνει πιο φθηνά. Απεναντίας...


συμβαίνει κάτι απολύτως φυσιολογικό.
Η γκρίνια, τα παράπονα και οι κραυγές όλων μας για ένα πρώτης τάξεως λίφτιγκ στην πιο πολυσύχναστη οδό της πόλης έπιασαν τόπο.

 Οι "ανευθυνο-υπεύθυνοι" αποφάσισαν να βγουν στο δρόμο για να διορθώσουν-επιτέλους-την κατάσταση. Εξαιτίας των έργων πλάκωσε η κίνηση με συνέπεια να εκδηλωθεί ένα μακρόσυρτο μποτιλιάρισμα καθώς και μεγάλες ουρές, αρκετών χιλιομέτρων.

Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως με κατεύθυνση προς ανατολικά λόγω των έργων ασφαλτόστρωσης που είναι σε εξέλιξη στο ύψος του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου». Οι εργασίες αναμένεται να συνεχιστούν έως και τις 3 περίπου το μεσημέρι.
Όσοι εκφράζουν την απορία γιατί τα έργα δεν γίνονται την νύχτα αντί για την ημέρα, η δήλωση από την Αντιπερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, βάζει τα πράγματα στη θέση τους." Τη νυχτερινή εργασία δεν την έχουμε δει ακόμα στην Ελλάδα και δεν τη συνηθίζουμε γιατί θέλει άλλες ρυθμίσεις, διατάξεις και χρήματα», είπε και ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία των οδηγών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου