Translate (μεταφραση)

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Αυξάνει τα δρομολόγιά του ο «Κωσταντής» > Πότε ξεκινάει και το δεύτερο καραβάκι

Ο «Κωσταντής» ξεκίνησε για τρίτη χρονία τις βόλτες του στο Θερμαϊκό, ενώ αναμένεται να σε λίγες μέρες να ξεκινήσει και το δεύτερο πλοιάριο.


 Τα δρομολόγια με το πρώτο καραβάκι της πιλοτικής θαλάσσιας συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης – Περαίας ξεκίνησαν το προηγούμενο Σάββατο και πραγματοποιούνται πέντε φορές τη μέρα.

Όπως αναφέρει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο καπετάνιος και οδηγός του "Κωσταντή", Οδυσσέας Αποστόλου, στα μέσα Ιουνίου τα δρομολόγια θα γίνουν 10 την ημέρα και τα μηνύματα για τη θερινή σεζόν είναι θετικά. «Όσο ο καιρός βελτιώνεται τόσο περισσότεροι είναι οι επιβάτες. Άλλωστε έχουν πάρει οι περισσότεροι μια γεύση από τις προηγούμενες χρονιές και όσοι ταξίδευαν ήθελαν να ξαναταξιδέψουν με τη θαλάσσια συγκοινωνία» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το δεύτερο πλοιάριο, αναμένεται να ξεκινήσει τα δρομολόγια του στις 10 Ιουνίου, σύμφωνα  με τον πλοιοκτήτη, Μανώλη Κάιλα. Οι στάσεις των δρομολογίων γίνονται στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το Λευκό Πύργο, την Περαία και τους Νέους Επιβάτες ενώ σε περίπτωση που δρομολογηθεί και τρίτο πλοιάριο θα ενταχθούν στα δρομολόγια και οι στάσεις της Καλαμαριάς και της Αγίας Τριάδας.

Το εισιτήριο κοστίζει 3 ευρώ, ενώ 2,5 ευρώ είναι για ειδικές ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου