Translate (μεταφραση)

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Χαμηλές ταχύτητες στην Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης λόγω έργων και μικροσυγκρούσεων

Οι εργασίες που πραγματοποιούνται όπως ήταν προγραμματισμένο σήμερα στην Περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης,


οι μικροσυγκρούσεις που σημειώθηκαν σε Κ12 και κόμβο του Αγίου Παύλου αλλά και η για 10η ημέρα επίσχεση των εργαζομένων του ΟΑΣΘ έχουν ως αποτέλεσμα η κίνηση στην Περιφερειακή να πραγματοποιείται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Η κίνηση με κατεύθυνση προς δυτικά ξεκινά από τον Κ12, όπου εισέρχονται τα οχήματα από την ΕΟ Μουδανιών- Θεσσαλονίκης, ενώ εργασίες ασφαλτόστρωσης εκτελούνται επίσης με κατεύθυνση προς δυτικά από τον Κ12 μέχρι τον κόμβο στα Κωνσταντινοπολίτικα, με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας.

Επίσης, πραγματοποιούνται εργασίες κοπής βλάστησης και καθαρισμού στον κόμβο Τριανδρίας και στον ανισόπεδο κόμβο Επταπυργίου με κατεύθυνση προς δυτικά με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Ωστόσο με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα με ρεύμα προς ανατολικά λόγω εργασιών για την αποκατάσταση στηθαίων από τον κόμβο Επταπυργίου μέχρι και τον Κ12.

Επιπλέον «φορτωμένη» είναι και η είσοδος στην πόλη στην Βούλγαρη, προφανώς λόγω και του μποτιλιαρίσματος στην περιφερειακή.

Μικροατυχήματα στην περιφερειακή

Στον κόμβο του Αγίου Παύλου ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του στο ρεύμα κατεύθυνσης προς τα δυτικά. Από την εκτροπή τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος σύμφωνα με το ΕΚΑΒ μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών στο ρεύμα εισόδου για την πόλη σημειώθηκε σύγκρουση δὐο οχημάτων όπου σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου