Translate (μεταφραση)

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Για πρώτη φορά, ο Γιάννης Πάριος απόψε στο Θέατρο Δάσους

Ο Γιάννης Πάριος για πρώτη φορά απόψε στο Θέατρο Δάσους, σε μια συναυλία με τραγούδια από την μεγάλη επιτυχημένη πορεία του αλλά και τραγούδια άλλων τραγουδιστών που έχουμε αγαπήσει όλοι.


 Απόψε λίγο μετά τις 21:00, στο Θέατρο Δάσους θα ακουστούν οι πρώτες νότες από το «Δώσε μου λιγάκι ουρανό».
Ο μεγάλος τραγουδιστής, λίγο πριν την τελευταία του συναυλία για φέτος το καλοκαίρι στην Αθήνα, κάνει μια στάση στη Θεσσαλονίκη και τραγουδάει όσα αγαπήσαμε. Εκτός από τις μεγάλες του επιτυχίες, ο Γιάννης Πάριος έχει επιλέξει πολλά τραγούδια μεγάλων δημιουργών και άλλων τραγουδιστών, καθώς «θα ήταν εγωιστικό αν τραγουδούσε μόνο δικά του, ενώ για να τα πει όλα θα τέλειωνε την άλλη ημέρα το μεσημέρι» όπως έχει δηλώσει παλαιότερα. «Μακριά μου να φύγεις», «Της γερακίνας γιος», «Η ζωή μου όλη», «Όλα σαγαπάνε» είναι μερικά από τα τραγούδια που λέει στις συναυλίες του φέτος το καλοκαίρι. Ενώ, προς το τέλος, δεν υπάρχει πρόγραμμα, καθώς τραγουδάει ο,τι θέλει εκείνος και αυτά που ζητάει το κοινό.

Ο Γιάννης Πάριος, ο τροβαδούρος του έρωτα, με 45 χρόνια ουσιαστικής πορείας, με το πάθος και την αυθεντικότητά του, την εύθραυστη δυναμικότητα των συναισθημάτων που αναβλύζουν από κάθε τραγούδι του, μέσω της ιδιαίτερης φωνής του έχει τον τρόπο ακόμα να συγκινεί και να χαράζει τους ακροατές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου