Translate (μεταφραση)

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Τελετή υποδοχής της "φλόγας της αγάπης"στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Τελετή υποδοχής της «Φλόγας της Αγάπης» πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016, στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.


Τη Φλόγα των Εθελοντών Αιμοδοτών υποδέχτηκε από πλευράς Δήμου Θεσσαλονίκης ο Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών, Νίκος Φωτίου, ο οποίος χαρακτήρισε τον εθελοντισμό μια μέγιστη κοινωνική προσφορά που ήταν και θα είναι πάντα ιδιαίτερα σημαντική σε αυτές τις κρίσιμες οικονομικά και κοινωνικά συνθήκες που περνάει η χώρα. «Όλοι οι εθελοντές, όλοι οι αιμοδότες, πρέπει να συμμετάσχουν σε αυτού του είδους τις δράσεις. Αυτή είναι η ανιδιοτελής προσφορά, είναι η κατάθεση, ψυχική και σωματική, με τη δωρεά οργάνων ή αίματος, προσφορά στην κοινωνία, από τις πιο πολύτιμες αυτό τον καιρό».
Η λαμπαδηδρομία ξεκίνησε το πανελλήνιο ταξίδι της από την πόλη της Πάτρας, στις 26 Αυγούστου 2016 και θα διατρέξει όλη την Ελλάδα, στέλνοντας το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της Δωρεάς Ιστών και Οργάνων Σώματος με στόχο την ευαισθητοποίηση φορέων αλλά και των πολιτών.
Την τελετή υποδοχής πλαισίωσε μουσικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου