Translate (μεταφραση)

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Λαϊκά δικαστήρια και αποδοκιμασίες στην Τούμπα > Υπ΄ατμόν ο Ίβιτς

Η ντροπιαστική ήττα από τον Ατρόμητο δεν χτύπησε καλά στα αυτιά των οπαδών του ΠΑΟΚ που έστησαν τα γνωστά "λαϊκά δικαστήρια"


έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας
αποδοκιμάζοντας παίκτες και διοίκηση.

Μετά την μεγάλη νίκη στην Ιταλία και το εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο με τον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ κατέβασε τα φώτα στο δεύτερο ημίχρονο και δέχθηκε 4 γκολ από τον Ατρόμητο που πήρε τη νίκη της χρονιάς μέσα στην Τούμπα με το απίστευτο όσο και "αχώνευτο" για τους γηπεδούχους 3-4. Μια ήττα που ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους οπαδούς του Δικεφάλου που ενώ πίστευαν ότι ο αγώνας με τη Φιορεντίνα θα είναι μία νέα αρχή, κατάλαβαν τελικά ότι ήταν η εξαίρεση στους συνεχόμενους κακούς αγώνες του Δικεφάλου.
 Έτσι, οπαδοί του ΠΑΟΚ μαζεύτηκαν έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας και αφού αποδοκίμασαν για αρκετή ώρα τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, αλλά και τη διοίκηση της ομάδας με τα γνωστά και καθιερωμένα συνθήματα, μετά από λίγη ώρα οι περισσότεροι αποχώρησαν.
Στο ίδιο φλεγόμενο κλίμα να προσθέσουμε και την εξομολόγηση του Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος πάνω στην πίκρα του ξέσπασε στη συνέντευξη τύπου."Ή εγώ θα μείνω ή κάποιοι άλλοι, είπε. Δείτε τα γκολ που δεχτήκαμε και θα καταλάβετε. Θα μιλήσω με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ για να δούμε τί κάνουμε ".
Φήμες πάντως αναφέρουν ήδη ότι ο Σέρβος άρχισε να μετράει αντίστροφα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου