Translate (μεταφραση)

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δ.Θ. με βασικό θέμα τα τραπεζοκαθίσματα στους πεζοδρόμους Αγ. Σοφίας, Αγ. Θεοδώρας και Γ. Στυαύρου

Η νέα περίοδος συνεδριάσεων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Θεσσαλονίκης αρχίζει  αύριο,


Παρασκευή 7 Απριλίου 2017, στις 11.00, με τη νέα σύνθεση που προέκυψε μετά τις πρόσφατες δημαιρεσίες, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 1ος όροφος).
Μεταξύ των 30 θεμάτων που θα συζητηθούν στη διάρκεια της 3ης Τακτικής Συνεδρίασης της επιτροπής, συμπεριλαμβάνεται ο Κανονισμός λειτουργίας και διάθεσης κοινοχρήστου χώρου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στους πεζόδρομους Αγίας Σοφίας, Αγίας Θεοδώρας και Γεωργίου Σταύρου.
Ο Πρόεδρος της επιτροπής και Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας, σε δήλωσή του αναφέρει: «Ξεκινάμε τη νέα περίοδο με ένα θέμα αιχμής που απασχολεί όλους τους Θεσσαλονικείς και καλούμε στη συνεδρίαση όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να προχωρήσουμε σε μια ουσιαστική δημόσια διαβούλευση. Το συγκεκριμένο ζήτημα έρχεται προς συζήτηση μετά την ολοκλήρωση μιας μακράς γραφειοκρατικής διαδικασίας, αλλά είναι θετικό το γεγονός ότι οι λοιποί ελεγκτικοί φορείς έδωσαν το ‘’πράσινο φως’’ ώστε να προχωρήσει η διαδικασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου