Translate (μεταφραση)

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Άνοιξε τις πύλες του το 1ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Royal Crown στο Παλατάκι

Με επισημότητα αλλά και μεγάλη οργανωτική επιτυχία άνοιξε τις πύλες του σήμερα Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017, το 1ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Royal Crown,


που διοργανώνουν ο Αρίων Πανοράματος και ο Εξάντας Καλαμαριάς, στο Παλατάκι του ΠΑΟΚ.

Οι καλύτερες αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής , από έξι κράτη(Ρωσία, Λευκορωσία, Γεωργία, Βουλγαρία, Κύπρο και Ελλάδα), με σημαιοφόρο την Εθνική μας ομάδα του ανσάμπλ, που άνοιξε το μήτιγκ παρουσιάζοντας το πρόγραμμά της την πρώτη μέρα, θα διαγωνιστούν σε ένα κορυφαίο αθλητικό αντάμωμα, μέχρι και την Κυριακή 18 Ιουνίου, με σκοπό να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να συνδυάσουν καλές επιδόσεις και όμορφο θέαμα.

Το Τουρνουά άνοιξε με τις μικρότερες κατηγορίες που παρουσίασαν τα προγράμματά τους, συνεχίστηκε με την παρουσίαση της Εθνικής του ανσάμπλ και ολοκληρώθηκε με τις απονομές και την παρέλαση των διαγωνιζόμενων ομάδων.

Στο σύντομο χαιρετισμό της η ψυχή του Τουρνουά και Πρόεδρος του Αρίωνα Πανοράματος Έλενα Καϊτεζίδου, ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό της για τη διοργάνωση αυτού του μεγάλου εγχειρήματος και κυρίως την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και τον Πρόεδρό της Θανάση Βασιλειάδη, που έθεσαν τη διοργάνωση υπό την Αιγίδα της καθώς και τους χορηγούς που συνέβαλαν με κάθε τρόπο, ενώ εξέφρασε την επιθυμία αυτό το Τουρνουά να γίνει κορυφαίος θεσμός της πόλης.
Στις απονομές παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καιτεζίδης και η Συντονίστρια του Παραρτήματος του Αθλητικού Σωματείου Γυναικών η Καλλιπάτειρα, Κούλα Γιαννακίδου.
Στο πλευρό της Έλενας Καιτεζίδου, η Αντιπρόεδρος του Αρίωνα Νατάσα Μιχαηλίδου, καθώς και οι περισσότερες μητέρες αλλά και γονείς των παιδιών που συνέβαλαν με την παρουσία τους αθόρυβα μεθοδικά και ακούραστα για το "στήσιμο", την οργάνωση και την πραγματοποίηση του Τουρνουά.
Για ένα τριήμερο, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή το "PAOK Sports Arena" στη Θεσσαλονίκη, γιορτάζει και υποδέχεται την αφρόκρεμα της Ρυθμικής Γυμναστικής και όλους όσοι αγαπούν το άθλημα.
Το πρόγραμμα  συνεχίζεται το Σάββατο 17 Ιουνίου από τις 12:00 έως τις 20:15 και την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, από τις 13:00 έως τις 17:30.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου