Translate (μεταφραση)

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Έβγαλε... γούστα ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου! Από 0-1, έφτασε στο 3-1 και έχει το προβάδισμα

Σπουδαία νίκη ο ΠΑΟΚ και μάλιστα με ανατροπή κόντρα στην μαχητική Έστερσουντ με 3-1.


Βελτιωμένοι οι Κυπελλούχοι Ελλάδας με τον Λουτσέσκου στον πάγκο τους που δεν... πελάγωσαν με την γκάφα και το πέναλτι, αντιθέτως έβγαλαν ψυχή και έκαναν το καθήκον τους.
Τα είχε όλα το ματς του ΠΑΟΚ με την Έστερσουντ στην Τούμπα. Οι κυπελλούχοι Ελλάδας με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο τους έδειξαν σαφώς βελτιωμένοι σαν μία ομάδα με πλάνο που ήξερε τι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ακόμη κι όταν η ελληνική ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ εξαιτίας του γκολ που πέτυχε ο Νούρι με πέναλτι δεν... πελάγωσε και πάλεψε για να φέρει το ματς τα ίσα. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάθει πατατράκ από το τέρμα των Σουηδών, καθότι προήλθε από πέναλτι... γκάφα μεταξύ των αμυντικών του Λουτσέσκου και του Ρέι.

Ο ΠΑΟΚ δεν άργησε να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και άμεσα κυριάρχησε εκ νέου και δικαιώθηκε καθώς στο 38' ο Μάτος με εντυπωσιακή κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς δεν άφησαν περιθώρια στην Έστερσουντ, ψάχνοντας συνεχώς χώρους για το γκολ και την ανατροπή.

Στο 77' οι κόποι των παικτών του Λουτσέσκου καρποφόρησαν καθώς ο Τζάλμα Κάμπος βρήκε με πανέμορφη σέντρα τον Πρίγιοβιτς μέσα στην περιοχή και ο Σέρβος με κεφαλιά... εκτέλεσε τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 2-1.

Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε και πάλι ο Πρίγιοβιτς που σκόραρε με πέναλτι στο 88' και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Λέοβατς, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ (62' Πέλκας), Τσίμιροτ, Κάμπος, Μακ (81' Αθανασιάδης), Πρίγιοβιτς, Μπίσεσβαρ (73' Ενρίκε).

Έστερσουντ (Γκράχαμ Πότερ): Κεϊτά, Πέττερσον, Παπαγιαννόπουλος, Αιές, Σέμα (70' Γκέρο), Βίντγκρεν, Μπατσίρου, Μουκίμπι (71' Μπεργκβιστ), Νούρι, Μενσά, Γκόντος (81' Μπίεκστρεμ).














Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου