Translate (μεταφραση)

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Φρούριο το κέντρο της Θεσσαλονίκης >Οι αυριανές συγκεντρώσεις εν όψει των εγκαινίων της 82ης ΔΕΘ

Ιδιαιτέρως αυξημένα έως δρακόντεια θα είναι τα μέτρα από νωρίς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τη διεξαγωγή των συλλαλητηρίων που σχεδιάζουν σωματεία, φορείς και ομάδες πολιτών.


Έξι συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο, ημέρα των εγκαινίων της 82ης ΔΕΘ και υπό το βλέμμα περίπου 3.000 αστυνομικών.

Τα μέτρα από νωρίς θα είναι δρακόντεια, για τη διεξαγωγή των συλλαλητηρίων που σχεδιάζουν σωματεία, φορείς και ομάδες πολιτών.

Όλες οι συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 18.00, με αποτέλεσμα το κέντρο της Θεσσαλονίκης να είναι απροσπέλαστο από νωρίς το απόγευμα. Συγκεκριμένα οι συγκεντρώσεις είναι οι εξής:

Στις 18:00 στο άγαλμα του Βενιζέλου είναι η συγκέντρωση των ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΘ, ΕΔΟΘ, ΟΛΜΕ, ΠΟΕΔΗΝ. Στη συνέχεια θα κάνουν πορεία και μέσω των οδών Εγνατίας, Βενιζέλου, Λ.Νίκης, θα κατευθυνθούν στην πλατεία της ΧΑΝΘ.

Στην πλατεία Αριστοτέλους είναι το κάλεσμα του ΠΑΜΕ, όπου στη συνέχεια οι διαδηλωτές θα πραγματοποιήσουν πορεία μέσω των οδών Λ. Νίκης, για προορισμό επίσης την πλατεία ΧΑΝΘ.

Στην πλατεία Καμάρας θα συναντηθούν μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, η ΑΝΑΡΣΥΑ, μέλη από πρωτοβάθμια σωματεία και η εξωκοινοβουλευτική αριστερά.

Στις 18.00 είναι το κάλεσμα της Λαϊκής Ενότητας στη συμβολή των οδών Εγνατία με Αγ. Σοφίας. Στο ίδιο σημείο, είναι και η προσυγκέντρωση των μελών της ΟΚΔΕ.
Στην πλατεία Αγίας Σοφίας θα συγκεντρωθούν τα μέλη του Συντονιστικού ενάντια στην εξόρυξη Χρυσού.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου