Τα φετινά βραβεία «Χρυσοί Σκούφοι» απονεμήθηκαν τη Δευτέρα 19/12 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.
Στην 26η διοργάνωση του θεσμού βραβεύτηκαν τα 28 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας με έναν ή δύο χρυσούς σκούφους, ενώ πρωταγωνίστησε η γαστρονομική άνοδος όχι μόνο στα αστικά κέντρα αλλά και στην περιφέρεια.
Στα highlights της βραδιάς ήταν το πρωτόγνωρο dîner de gala του αστεράτου Ιταλού σεφ Davide Scabin, όπως και τα ιδιαίτερα πιάτα που συνοδεύονταν με εργαλεία και... οδηγίες κατανάλωσης.
Στην κορυφή των καλύτερων εστιατορίων παραμένει για ακόμη μια φορά το κερκυραϊκό «Etrusco» με 17/20 ως το καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας, ενώ στη δεύτερη θέση συναντώνται τρία αθηναϊκά εστιατόρια, Η «Σπονδή», το «Varoulko Seaside» και το «Botrini’s» με 16/20. Το βραβείο κοινού απέσπασε το θεσσαλονικιώτικο «Χαρούπι».
Τα βραβεία "Χρυσοί Σκούφοι 2019" απονεμήθηκαν στα εξής εστιατόρια:
Etrusco, Κέρκυρα, 17/20 και δύο σκούφοι
Botrini’s, Αθήνα, 16/20 και ένας σκούφος
Σπονδή, Αθήνα, 16/20 και ένας σκούφος
Varoulko Seaside, Αθήνα, 16/20 και ένας σκούφος
Fresco, Χαλκιδική, 15,5/20 και ένας σκούφος
Lycabettus, Σαντορίνη, 15,5/20 και ένας σκούφος
Matsuhisa Μύκονος, Μύκονος, 15,5/20 και ένας σκούφος
Premiere, Αθήνα, 15,5/20 και ένας σκούφος
Squirrel, Χαλκιδική, 15,5/20 και ένας σκούφος
Treehouse, Χαλκιδική, 15,5/20 και ένας σκούφος
Tudor Hall, Αθήνα, 15,5/20 και ένας σκούφος
Aleria, Αθήνα, 15/20 και ένας σκούφος
Alfredo’s Grand Dining, Θεσσαλονίκη, 15/20 και ένας σκούφος
Calypso, Κρήτη, 15/20 και ένας σκούφος
CTC, Αθήνα, 15/20 και ένας σκούφος
Διόνυσος, Κρήτη, 15/20 και ένας σκούφος
GB Roof Garden, Αθήνα, 15/20 και ένας σκούφος
Grandma’s, Ίος, 15/20 και ένας σκούφος
Hytra, Αθήνα, 15/20 και ένας σκούφος
Κουκούμαβλος, Σαντορίνη, 15/20 και ένας σκούφος
La Veranda, Μύκονος, 15/20 και ένας σκούφος
Matsuhisa Athens, Αθήνα, 15/20 και ένας σκούφος
Noble Gourmet Restaurant, Ρόδος, 15/20 και ένας σκούφος
Ντομάτα, Χαλκιδική, 15/20 και ένας σκούφος
Ovac, Σαντορίνη, 15/20 και ένας σκούφος
Patio, Αθήνα, 15/20 και ένας σκούφος
Σελήνη, Σαντορίνη, 15/20 και ένας σκούφος
Water Restaurant, Χαλκιδική, 15/20 και ένας σκούφος.
Το βραβείο κοινού απονεμήθηκε στο εστιατόριο «Χαρούπι» της Θεσσαλονίκης.
Πηγή: star.gr
Στην 26η διοργάνωση του θεσμού βραβεύτηκαν τα 28 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας με έναν ή δύο χρυσούς σκούφους, ενώ πρωταγωνίστησε η γαστρονομική άνοδος όχι μόνο στα αστικά κέντρα αλλά και στην περιφέρεια.
Στα highlights της βραδιάς ήταν το πρωτόγνωρο dîner de gala του αστεράτου Ιταλού σεφ Davide Scabin, όπως και τα ιδιαίτερα πιάτα που συνοδεύονταν με εργαλεία και... οδηγίες κατανάλωσης.
Στην κορυφή των καλύτερων εστιατορίων παραμένει για ακόμη μια φορά το κερκυραϊκό «Etrusco» με 17/20 ως το καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας, ενώ στη δεύτερη θέση συναντώνται τρία αθηναϊκά εστιατόρια, Η «Σπονδή», το «Varoulko Seaside» και το «Botrini’s» με 16/20. Το βραβείο κοινού απέσπασε το θεσσαλονικιώτικο «Χαρούπι».
Τα βραβεία "Χρυσοί Σκούφοι 2019" απονεμήθηκαν στα εξής εστιατόρια:
Etrusco, Κέρκυρα, 17/20 και δύο σκούφοι
Botrini’s, Αθήνα, 16/20 και ένας σκούφος
Σπονδή, Αθήνα, 16/20 και ένας σκούφος
Varoulko Seaside, Αθήνα, 16/20 και ένας σκούφος
Fresco, Χαλκιδική, 15,5/20 και ένας σκούφος
Lycabettus, Σαντορίνη, 15,5/20 και ένας σκούφος
Matsuhisa Μύκονος, Μύκονος, 15,5/20 και ένας σκούφος
Premiere, Αθήνα, 15,5/20 και ένας σκούφος
Squirrel, Χαλκιδική, 15,5/20 και ένας σκούφος
Treehouse, Χαλκιδική, 15,5/20 και ένας σκούφος
Tudor Hall, Αθήνα, 15,5/20 και ένας σκούφος
Aleria, Αθήνα, 15/20 και ένας σκούφος
Alfredo’s Grand Dining, Θεσσαλονίκη, 15/20 και ένας σκούφος
Calypso, Κρήτη, 15/20 και ένας σκούφος
CTC, Αθήνα, 15/20 και ένας σκούφος
Διόνυσος, Κρήτη, 15/20 και ένας σκούφος
GB Roof Garden, Αθήνα, 15/20 και ένας σκούφος
Grandma’s, Ίος, 15/20 και ένας σκούφος
Hytra, Αθήνα, 15/20 και ένας σκούφος
Κουκούμαβλος, Σαντορίνη, 15/20 και ένας σκούφος
La Veranda, Μύκονος, 15/20 και ένας σκούφος
Matsuhisa Athens, Αθήνα, 15/20 και ένας σκούφος
Noble Gourmet Restaurant, Ρόδος, 15/20 και ένας σκούφος
Ντομάτα, Χαλκιδική, 15/20 και ένας σκούφος
Ovac, Σαντορίνη, 15/20 και ένας σκούφος
Patio, Αθήνα, 15/20 και ένας σκούφος
Σελήνη, Σαντορίνη, 15/20 και ένας σκούφος
Water Restaurant, Χαλκιδική, 15/20 και ένας σκούφος.
Το βραβείο κοινού απονεμήθηκε στο εστιατόριο «Χαρούπι» της Θεσσαλονίκης.
Πηγή: star.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου