Translate (μεταφραση)

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Ο καλπασμός του ΠΑΟΚ προς τον τίτλο συνεχίζεται > Νίκησε 1-2 με ανατροπή τον φορμαρισμένο Παναιτωλικό και το ντεφορμέ διαιτητή

Ασταμάτητος. Δικαίως οι ηρωικοί οπαδοί του που βρέθηκαν στο Αγρίνιο τραγουδούσαν εν χορώ "και σε 5-6 εβδομάδες και σε 5-6 εβδομάδες θα είμαστε Πρωταθλητές".


Αν και ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με τραβηγμένο από τα μαλλιά πέναλτι, το σκληρό σαν ατσάλι μέταλλο του ΠΑΟΚ μίλησε και όχι μόνο.Μέσα σε τρία λεπτά έφερε τα κάτω-πάνω και μαζί την "επική" ανατροπή. Το τελικό 1-2 φαντάζει πέρα για πέρα δίκαιο αφού οι παίκτες του δικεφάλου έδειξαν για άλλη μια φορά, πιο έντονα από ποτέ μάλιστα , ότι δεν έχουν αντίπαλο μέσα στο γήπεδο και φυσικά όταν και όποτε χρειαστεί είναι σε θέση να κερδίσουν και το διαιτητή (βλέπε Τσαμούρης).

Ο Παναιτωλικός πήρε κεφάλι με ένα γκολ-πέναλτι του Μπαϊροβιτς(στο 55΄), αλλά ο ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε. Με ένα γκολ για χάι λάιτ του Α. Βιερίνια στο 64΄έφερε το παιχνίδι στα ίσια και λίγα λεπτά αργότερα στο 67΄με κεφαλιά του Λέο Μάτος έκανε το 1-2 παίρνοντας τη νίκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου